Στους 40 βαθμούς ο υδράργυρος την ερχόμενη εβδομάδα

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

Σχεδόν αίθριος καιρός

Οι άνεμοι στο Ιόνιο στα 4-5 μποφόρ στο Αιγαίο στα 4 με 6 και πρόσκαιρα από την Τρίτη 6-7 μποφόρ

Η θερμοκρασία μέχρι την Τετάρτη στους 36 με 38 βαθμούς. Από την Πέμπτη θα φτάσουμε και τους 40 βαθμούς

Σήμερα Κυριακή θα επικρατήσει γενικά αίθριος καιρός

σε όλη τη χώρα με τοπικές νεφώσεις στα βόρεια όπου ενδέχεται να εκδηλωθούν τοπικές μπόρες ή καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3-4 και τοπικά 4-5 μποφόρ και στο Αιγαίο 4-5 και στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.

ΔΕΥΤΕΡΑ 27-07-2020

Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στη Μακεδονία και πιθανώς στα ορεινά της Θράκης και της Θεσσαλίας. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στο Ιόνιο τοπικά 6, στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΤΡΙΤΗ 28-07-2020

Γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΤΕΤΑΡΤΗ 29-07-2020

Αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα δυτικά και τα βόρεια.

ΠΕΜΠΤΗ 30-07-2020

Αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα δυτικά και τα βόρεια.

Αίθριος καιρός στην Αθήνα

Ηλιοφάνεια στην Αθήνα το επόμενο τριήμερο. Οι βοριάδες που θα φτάνουν μέχρι και την Τετάρτη τα 6 μποφόρ θα κρατήσουν τον υδράργυρο σε τιμές περί τους 34 με 35 βαθμούς Κελσίου.

Σχεδόν αίθριος καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα κυλήσει σχεδόν αίθριος. Η μέγιστη θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 33 με 34 βαθμούς Κελσίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα