Στους 38 βαθμούς σκαρφαλώνει ο υδράργυρος- Εξασθενεί το μελτέμι

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί στα δυτικά 4 -5 μποφόρ στα ανατολικά 5 με 6 και τοπικά στο Νότιο Αιγαίο 6-7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση

Ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές – Τοπικές νεφώσεις στα βορειοδυτικά

Η θερμοκρασία τοπικά θα φτάσει και τους 37 με 38 βαθμούς Κελσίου

Την Παρασκευή θα επικρατήσει γενικά αίθριος καιρός

σε όλη τη χώρα με τοπικές νεφώσεις στα βορειοδυτικά . Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 4-5 μποφόρ και στο Αιγαίο 5 με 6 και στο Νότιο Αιγαίο τοπικά 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 37 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 37 με 38 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου τους 32 με 35 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αίθριος καιρός

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός . Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη σχεδόν αίθριος καιρός

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις το απόγευμα . Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφόρ που πρόσκαιρα θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου..

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ: Στις 24/7/1998 είχαμε μεγάλη δασική πυρκαγιά στη Πεντέλη και το 2010 εκδηλώθηκαν ισχυρές καταιγίδες στη Θεσσαλονίκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα