Σπιτονοικοκυρά γνωστής influencer την ρεζίλεψε με ένα βίντεο

Μία διάσημη Influencer στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ζούσε "διπλή ζωή", όπως αποκάλυψε με ντοκουμέντα η σπιτονοικοκυρά της. Πιο συγκεκριμένα, η ιδιοκτήτρια του σπιτιού βιντεοσκόπησε το γεμάτο βρωμιά σπίτι της influencer, η οποία προέβαλλε ένα αψεγάδιαστο σπίτι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τα πλάνα που έχουν γίνει viral, δείχνουν το διαμέρισμα της Lisa Li, μίας μπλόγκερ με 1,1 εκατομμύρια ακόλουθους, γεμάτο σκουπίδια, ακαθαρσίες σκύλου και μουχλιασμένο φαγητό. Η σπιτονοικοκυρά έκανε μία "εκτενή ξενάγηση" στο βρώμικο διαμέρισμα της ενοίκου της,

αφού η Lisa αγνοούσε επανειλημμένα τις τηλεφωνικές της κλήσεις.

Όπως τόνισε η γυναίκα που τράβηξε το βίντεο, ακόμη και επαγγελματίες αρνήθηκαν να καθαρίσουν το σπίτι, ενώ προσέθεσε πως η Lisa Li χρωστάει χιλιάδες γουάν σε απλήρωτους λογαριασμούς. Ακόμη είπε πως η όμορφη γυναίκα που παρουσιάζεται στο Ίντερνετ δεν έχει καμία σχέση με τη σιχαμένη γυναίκα που προκάλεσε ένα χάος στο διαμέρισμα.

Η Lisa Li ζήτησε συγγνώμη από τους φαν της μετά τη δημοσίευση του βίντεο, ενώ βρήκε τη σπιτονοικυρά της από κοντά και της υποσχέθηκε να τα καθαρίσει όλα.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι μετά τη "συμφιλίωση" με την ιδιοκτήτρια, η μπλόγκερ δημοσίευσε βίντεο με την ίδια να σκουπίζει τα περιττώματα σκύλου και τη βρωμιά του σπιτιού της.

Keywords
Τυχαία Θέματα