Σεφερλής: Στο teaser του "Χαλβάη 5-0" ως αστυνόμος Μπέκρας

Πέρα από το θεατρικό σανίδι, θα δούμε τον Μάρκο Σεφερλή και στη μεγάλη οθόνη, αφού στις 12 Δεκεμβρίου του 2019 θα βγει στους κινηματογράφους η νέα του ταινία με τίτλο "Χαλβάη 5-0" από την VILLAGE.

Όπως κάθε φορά, έτσι και τώρα, ο Μάρκος Σεφερλής επιλέγει να παραποιήσει τον γνωστό τίτλο "Χαβάη Πέντε-0" της θρυλικής αμερικανικής σειράς.

Στη δημοσιότητα δόθηκε, μάλιστα,

το tease trailer της ταινίας, όπου εμφανίζει ο Μάρκος Σεφερλής σαν άλλος Αστυνόμος Μπέκας, εν ονόματι "Μπέκρας", ντυμένος με τη γνωστή στολή.

Στο βίντεο ο Σεφερλής προσγειώνεται στο έδαφος από ένα ελικόπτερο, ενώ κρατά στο χέρι ένα όπλο, ωστόσο, το concept είναι δοσμένο με χιουμοριστική χροιά.

Η υπόθεση της ταινίας έχει ως εξής:

Ένας βιομήχανος χαλβά βρίσκεται δολοφονημένος στην έπαυλή του.

5 ύποπτοι, 0 αποδεικτικά στοιχεία.

Ίντριγκες, πάθη, μίση, δολοπλοκίες και κάθε μέρα έρχονται στο φως νέα στοιχεία που περιπλέκουν την υπόθεση. Θα καταφέρει ο αστυνόμος Μπέκρας να βρει τον δολοφόνο;

Σκηνοθεσία: Μάνος Καμπίτης

Σενάριο: Μάρκος Σεφερλής

Με τους: Μάρκος Σεφέρλης, Ελένη Καστάνη, Γιάννης Ζουγανέλης, Γιάννης Καπετάνιος, Έλενα Τσαβαλιά, Γιώργος Αγγελόπουλος, Δημήτρης Τζουμάκης, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Νίκος Βουρλιώτης, Βίκυ Κάβουρα, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, Ιωάννης Απέργης και ο Δημήτρης Σταρόβας.

Keywords
Τυχαία Θέματα