Σε internet cafe εντοπίστηκε ο πατροκτόνος των Αγ. Αναργύρων

Στο κέντρο της Αθήνας και μέσα σε internet cafe εντοπίστηκε από την Αστυνομία και συνελήφθη ο 26χρονος, που όπως όλα δείχνουν από την έρευνα της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 71χρονο πατέρα του, μέσα στο σπίτι τους, επί της οδού Αλεξανδρουπόλεως 4, στους Αγίους Αναργύρους, το μεσημέρι της Κυριακής.

Ο 26χρονος σε βάρος του οποίου από την πρώτη στιγμή είχαν πέσει

οι υποψίες των Αρχών, αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και έχει νοσηλευτεί για αυτόν τον λόγο σε ψυχιατρικό νοσηλευτικό ίδρυμα.

Οι οικείοι του άτυχου ηλικιωμένου ενημέρωσαν από την πρώτη στιγμή για αυτό τους αστυνομικούς και για τα σημεία που σύχναζε ο νεαρός, ο οποίος εντοπίστηκε σε internet cafe να παίζει παιχνίδια σε ηλεκτρονικό υπολογιστή σαν να μην είχε συμβεί τίποτα.

Ο ίδιος δεν παραδέχτηκε επί της ουσίας τίποτα για αυτή την οικογενειακή τραγωδία στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν, όμως τα στοιχεία είναι επιβαρυντικά σε βάρος του. Άλλωστε τίθενται σοβαρά ερωτήματα και για το εάν έχει καν αντιληφθεί τις πράξεις του.

Ο ίδιος έμενε περιστασιακά στον πατέρα του, ενώ τον άτυχο ηλικιωμένο, τον εντόπισε το μεσημέρι της Κυριακής, εντός της οικίας του ένας φίλος του, ο οποίος κάλεσε τις Αρχές. Το θύμα έφερε τραύματα από μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα και στον θώρακα.

Σε βάρος του 26χρονου σχηματίστηκε σχετική δικογραφία, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Keywords
Τυχαία Θέματα