Σχεδόν αίθριος καιρός από την Πέμπτη- Άνοδος θερμοκρασίας

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

Σχεδόν αίθριος καιρός με αυξημένη τοπικά την υγρασία

• Οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν στο Αιγαίο τα 5-6 μποφόρ

• Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα πάνω από τα κανονικά για την εποχή

Σήμερα Τετάρτη στα βορειοανατολικά προβλέπονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες και βελτίωση από το απόγευμα. Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσει σχεδόν αίθριος καιρός

με πιθανότητα τοπικής αστάθειας στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ.

ΠΕΜΠΤΗ 27-08-2020

Γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά ορεινά.Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα πελάγη τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα δυτικά και τα βόρεια.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28-08-2020

Γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά ορεινά, κυρίως της βόρειας χώρας.Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4, στα ανατολικά από βόρειες 3 με 5 και στο Αιγαίο κατά τη διάρκεια της ημέρας τοπικά 6 μποφόρ.Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.


ΣΑΒΒΑΤΟ 29-08-2020

Γενικά αίθριος καιρός σε όλη τη χώρα. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4 το απόγευμα στο Ιόνιο δυτικοί βορειοδυτικοί έως 5 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 στο Αιγαίο κατά τη διάρκεια της ημέρας τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο και θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 36 με 37 βαθμούς Κελσίου.


ΚΥΡΙΑΚΗ 30-08-2020

Γενικά αίθριος καιρός.Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 στο Αιγαίο κατά τη διάρκεια της ημέρας τοπικά 6 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο και θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 37 βαθμούς Κελσίου.


Σχεδόν αίθριος καιρός στην Αθήνα

Στην Αθήνα προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα πάνω από τα κανονικά επίπεδα περί τους 34 βαθμούς Κελσίου.


Σχεδόν αίθριος καιρός στη Θεσσαλονίκη με αστάθεια την Τρίτη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός. Η μέγιστη θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 32 με 33 βαθμούς Κελσίου.


Keywords
Τυχαία Θέματα