Σάκκαρη: Η Σαμπαλένκα το εμπόδιο πριν τον τελικό

Ένα βήμα πριν τον τελικό η Μαρία Σάκκαρη!

Το καλύτερο τένις της καριέρας της, χωρίς υπερβολή, μπορούμε να πούμε ότι παίζει η Ελληνίδα πρωταθλήτρια στο εναρκτήριο τουρνουά της σεζόν 2021, έχει ήδη αποκλείσει τενίστριες του διαμετρήματος των Γκοφ, Μουγκουρούθα και Κένιν και τώρα έχει μια νέα πρόκληση να αντιμετωπίσει, αυτή της Αρίνα Σαμπαλένκα!

Η Λευκορωσίδα τενίστρια κέρδισε τα τρία σετ την Έλενα Ριμπάκινα ώστε να φτάσει στα ημιτελικά του Άμπου Ντάμπι, βρίσκεται

σε σερί 13 νικών αν συνυπολογίσουμε και το φινάλε της περσινής σεζόν όπου κατέκτησε back to back την Οστράβα και το Λιντζ.

Όπως αναφέρει το Sport24, είναι μία από τις καλύτερες τενίστριες στο τουρ στη σκληρή επιφάνεια, και οι 8 τίτλοι καριέρας της έχουν έρθει εκεί (είναι μόλις 22 ετών) ενώ κόντρα στη Σάκκαρη έχει ρεκόρ 3-1 (κέρδισε πέρσι τη Μαρία σε Ντουμπάι και Ντόχα) ενώ η μοναδική της Μαρίας ήρθε με ανατροπή στο Σινσινάτι το 2019.

Θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς για τη Σάκκαρη η οποία, αν συνεχίσει στον ίδιο επιθετικό ρυθμό και δεν αφήσει την big hitter Λευκορωσίδα (12/1, 10:00) να βάλει τους δικούς της όρους από τη βασική γραμμή, θα βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο ώστε να φτάσει στον σημαντικότερο τελικό της καριέρας της (10:00 GR).1

Η Ελίνα Σβιτολίνα έπαιξε με τη φωτιά πολλές φορές αυτήν την εβδομάδα στα Εμιράτα αλλά "κάηκε" τελικά από τη Βερόνικα Κουντερμέτοβα.

Η 23χρονη Ρωσίδα απέκλεισε το Νο1 του ταμπλό με 5-7, 6-3, 7-6(3) και θα είναι η αντίπαλος της 18χρονης μόλις Μάρτα Κόστιουκ σε έναν αναπάντεχο ημιτελικό στο Άμπου Ντάμπι (12:00 GR).

Keywords
Τυχαία Θέματα