Ρονάλντο: Η πρώτη φωτογραφία μετά την απώλεια του γιου του - "Σας ευχαριστούμε όλους!"

Ήταν πριν λίγες ημέρες, όταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο ανακοίνωσε τον θάνατο του νεογέννητου αγοριού του. Η σύντροφος του Ρονάλντο, Χεορχίνα Ροντρίγκες, ήταν έγκυος σε δίδυμα, εκ των οποίων το ένα, το αγοράκι, "έφυγε" ξαφνικά από τη ζωή.

«Με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο του μωρού μας. Είναι ο μεγαλύτερος πόνος που μπορεί να νιώσει κάθε γονιός. Μόνο η γέννηση του κοριτσιού μας μας δίνει τη δύναμη να ζήσουμε αυτή τη στιγμή με λίγη ελπίδα και ευτυχία. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε

τους γιατρούς και τους νοσηλευτές για όλη τη φροντίδα και την υποστήριξη που μας παρείχαν. Είμαστε συντετριμμένοι και ζητάμε ιδιωτικότητα σε αυτήν την πολύ δύσκολη στιγμή. Αγόρι μας, είσαι ο άγγελός μας. Θα σε αγαπάμε για πάντα», είχε γράψει ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Στο σπίτι με τη νεογέννητη κόρη τους βρίσκονται πλέον ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η σύντροφός του Χεορχίνα Ροντρίγκες. Ο παγκοσμίου κλάσης ποδοσφαιριστής, με μια οικογενειακή φωτογραφία, στην οποία κρατά αγκαλιά το νέο μέλος της οικογένειάς του, θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσοι τους στάθηκαν στη δύσκολη στιγμή που πέρασαν.

«Τώρα είναι καιρός να είμαστε ευγνώμονες για τη ζωή που μόλις καλωσορίσαμε σε αυτόν τον κόσμο», ανέφερε, μεταξύ άλλων, στην ανάρτησή του ο ποδοσφαιριστής.

Παρακάτω το συγκινητικό μήνυμα του Κριστιάνο Ρονάλντο:

«Σπίτι μου, σπιτάκι μου. Η Τζίο και η μικρή μας είναι επιτέλους μαζί μας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε άπαντες για τα καλά τους λόγια και τις κινήσεις (συμπαράστασης). Η υποστήριξή σας είναι πολύ σημαντική και όλοι αισθανθήκαμε την αγάπη και τον σεβασμό που έχετε για την οικογένειά μας. Τώρα είναι ώρα να είμαστε ευγνώμονες για τη ζωή που μόλις καλωσορίσαμε στον κόσμο», ήταν το μήνυμα του ποδοσφαιριστή.

Να σημειωθεί ότι μετά την ανακοίνωση του χαμού του παιδιού του Ρονάλντο, πολλοί ποδοσφαιριστές και σύλλογοι εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους στον 37χρονο επιθετικό.

Συγκινητική ήταν και η κίνηση των φιλάθλων σε αναμέτρηση της Γιουνάιτεντ με την Λίβερπουλ στις 19/04. Στο έβδομο λεπτό της αναμέτρησης άπαντες στο Άνφιλντ σηκώθηκαν και χειροκρότησαν για να τιμήσουν τον CR7, με τον Γιούργκεν Κλοπ να να χειροκροτά επίσης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ρονάλντο, - Σας,ronalnto, - sas