Ρατσιστική επίθεση δέχθηκε παίκτης της Χέρτα από οπαδούς της Σάλκε

Ένα σπουδαίο παιχνίδι διεξήχθη στο Gelsenkirchen ανάμεσα στη Σάλκε και την Χέρτα Βερολίνου για το Κύπελλο Γερμανίας. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση στα προημιτελικά με 3-2 χάρη σε ένα γκολ του Μπενίτο Ράμαν στο 115'.

Όπως αναφέρει το Sport24.gr, το παιχνίδι σημαδεύτηκε από ένα πολύ άσχημο γεγονός, αφού σημειώθηκε ρατσιστική επίθεση προς τον αμυντικό των Βερολινέζων, Τζόρνταν Τορουναριγκά.

Συγκεκριμένα οπαδοί των γηπεδούχων έκαναν ήχους μαϊμούς προς το μέρος του με τον ίδιο να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του. "Έκλαιγε στο γήπεδο και ήθελα να σταματήσει. Του έδινα κουράγιο και του έλεγα να συνεχίσει" ανέφερε ο Ράμαν για τον αντίπαλό του.

Ο Τορουναριγκά ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος και μάλιστα δέχθηκε την κόκκινη κάρτα, όταν πέταξε ένα κιβώτιο με ποτά στο 105ο λεπτό. "Το παιδί είχε προσβληθεί. Είπαμε στους διαιτητές ότι έπρεπε να τον προστατέψουν. Υπήρχαν ρατσιστικές προσβολές στις κερκίδες. Ο Τζόρνταν είναι ένας συναισθηματικός παίκτης. Θα φρίκαρα και εγώ στη θέση του" τόνισε ο προπονητής της Χέρτα, Γιούργκεν Κλίνσμαν, στη συνέντευξη Τύπου.

Πάντως, ο τεχνικός διευθυντής της Σάλκε, Γιόκεν Σνάιντερ, πήρε θέση για το γεγονός μιλώντας με σκληρή γλώσσα: "Θα υπάρχει μηδενική ανοχή. Δεν έχω καμία κατανόηση για ηλίθιους. Θα κάνω τα πάντα για να μάθω ποιος είναι υπεύθυνος". Η Σάλκε ανακοίνωσε ότι θα λάβει τα απαραίτητα μέτρα με τη βοήθεια των Αρχών.

Keywords
Τυχαία Θέματα