Ραντεβού στο πάρκινγκ! Μια συνέντευξη τύπου ταιριαστή με το τέλος του Ντόναλντ Τραμπ

Λίγο πριν την επίσημη ανακοίνωση της νίκης του Τζο Μπάιντεν για την Προεδρία των ΗΠΑ, ο τέως Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ μέσω Twitter πληροφόρησε τους ψηφοφόρους του πως το επιτελείο του επρόκειτο να πραγματοποιήσει "μία μεγάλη συνέντευξη Τύπου" στη Φιλαδέλφεια.

Απ'ό,τι φάνηκε βέβαια υπήρξε μία μεγάλη σύγχυση σχετικά με το πού θα λάμβανε χώρο αυτή η μεγάλη συνέντευξη Τύπου. Αρχικά ο Ντόναλντ Τραμπ έγραψε ότι θα πραγματοποιούνταν στο

"Four Seasons, στη Φιλαδέλφεια". Λίγη ώρα αργότερα ο Τραμπ διόρθωσε τον εαυτό του γράφοντας πως η ομιλία- που θα παραχωρούσε ο δικηγόρος του Ρ. Τζουλιάνι- επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στο "Four Seasons Hotel Total Landscaping".

Το "πρώτο μέρος συνάντησης" που ανέφερε ο τέως Πρόεδρος των ΗΠΑ, το Four Seasons, πήρε θέση μέσω ενός τουίτ που διευκρίνιζε ότι η συνέντευξη Τύπου δεν θα πραγματοποιούνταν στους χώρους του.

Όταν οι δημοσιογράφοι έφτασαν στο σημείο έμειναν άφωνοι από το σκηνικό και υπέθεσαν πως κάποιο σοβαρό λάθος έγινε στην εκστρατεία του Τραμπ.

Τελικά το σημείο συνάντησης, που δεν ήταν άλλο από έναν χώρο στάθμευσης μίας επιχείρησης, έξω από την πόλη, ήταν ένα πολύ άσχημο σκηνικό για συνέντευξη Τύπου για έναν Πρόεδρο, που ήθελε να πείσει τους αμερικανούς πολίτες ότι είχε ακόμα πιθανότητες να κερδίσει.

Το σημείο αυτό βρισκόταν ανάμεσα σε ένα βιβλιοπωλείο για ενήλικες και σε ένα κέντρο αποτέφρωσης νεκρών.

Η συγκεκριμένη τοποθεσία προκάλεσε τους χλευασμούς των χρηστών του διαδικτύου. Πολλοί έσπευσαν να σχολιάσουν πως από μόνο του το σκηνικό αποτελεί μία ωμή κοροϊδία και άλλοι μίλησαν για "σκέτη αποτυχία".

Ο Ρούντι Τζουλιάνι, δικηγόρος του Τραμπ και πρώην δήμαρχος Νέας Υόρκης μίλησε στον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί και τον ενημέρωσε πως ο Τραμπ δεν σκοπεύει να αποχωρήσει έτσι εύκολα από την εκλογική κούρσα, ενώ ακόμα έκανε λόγο για νοθεία στην καταμέτρηση ψήφων στην Πενσυλβάνια, χωρίς να παρουσιάσει αποδείξεις.

Ο δικηγόρος του Ντόναλντ Τραμπ ορκίστηκε πως θα κινηθούν νομικά κατά της εκλογής Μπάιντεν.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα