Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ: Πώς να αποκτήσετε Tablet ή Laptop με το voucher των 200€ και επιπλέον προνόμια

Σε μια εποχή συνεχών τεχνολογικών εξελίξεων, η ψηφιακή εκπαίδευση έχει γίνει σχεδόν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας χιλιάδων μαθητών, φοιτητών και εκπαιδευτικών, κάνοντας εμφανή την ανάγκη για ανανέωση του τεχνολογικού εξοπλισμού τους με σκοπό την συνολική αναβάθμιση των συνθηκών τηλεκπαίδευσης.

Σε συνέχεια του επιτυχημένου περσινού προγράμματος Ψηφιακή Μέριμνα, φέτος, χιλιάδες εκπαιδευτικοί της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που διδάσκουν στα δημόσια και ιδιωτικά σχολεία της Ελλάδας,

αλλά και μαθητές – φοιτητές από πυρόπληκτες περιοχές της χώρας, επωφελούνται από το νέο πρόγραμμα Ψηφιακή Μέριμνα II, με επιταγή 200 ευρώ για αγορά laptop ή tablet.

Ειδικότερα, δικαιούχοι του προγράμματος είναι εκπαιδευτικοί του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα (νηπιαγωγείο, δημοτικό, γυμνάσιο, λύκειο), καθώς και οικογένειες με παιδιά ηλικίας από 4 έως 24 ετών που φοιτούν σε δημόσιες εκπαιδευτικές δομές της χώρας και επλήγησαν από τις πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν στη χώρα μας από την 27η Ιουλίου 2021 έως και την 13η Αυγούστου 2021. Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα αφορά συνολικά σε 160.000 εκπαιδευτικούς δημοσίου, 10.000 ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς και 2.000 - 3.000 μαθητές-φοιτητές πυρόπληκτων περιοχών.

Εάν, λοιπόν, είσαι δικαιούχος του voucher των 200€ και ξέρεις ακριβώς ποια είναι η συσκευή που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες, δεν έχεις παρά να επισκεφτείς το e-shop της ΓΕΡΜΑΝΟΣ και να εξαργυρώσεις την επιταγή σου ηλεκτρονικά, αποκτώντας παράλληλα και δώρο 12GB COSMOTE Mobile Internet για έναν ολόκληρο χρόνο! Μπορείς, επίσης, να επισκεφτείς και ένα από τα καταστήματα του μεγάλου δικτύου COSMOTE ή ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε όλη την Ελλάδα, για να δεις από κοντά τη συσκευή που θες. Το δώρο των 12GB ισχύει και για αγορά από το κατάστημα. Εάν πάλι επιθυμείς να αγοράσεις συσκευή μεγαλύτερης αξίας απ' αυτήν της επιταγής (voucher), θα χρειαστεί απλώς να καλύψεις τη διαφορά!

Για να κάνεις πρώτα την έρευνα αγοράς σου και να επιλέξεις μέσα από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, μπορείς να βρεις εδώ όλα τα Laptop που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Ψηφιακή Μέριμνα II, αλλά και όλα τα Tablet, ενώ σου θυμίζουμε πως όλες οι συσκευές περιλαμβάνουν εγγύηση, αλλά και εγκατάσταση ενός πλήρους πακέτου ασφάλειας για φορητές συσκευές με ισχυρό antivirus που αποτρέπει κακόβουλες απειλές και επιθέσεις.

Και για όσους δεν είστε σίγουροι ποια από τις συσκευές θα καλύψει καλύτερα τις προσωπικές σας ανάγκες, το εξειδικευμένο προσωπικό των καταστημάτων COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε όλη την Ελλάδα, είναι στη διάθεσή σας για να σας καθοδηγήσει και να λύσει όλες σας τις απορίες ώστε να αξιοποιήσετε όσο το δυνατόν καλύτερα το voucher σας και να κάνετε την καλύτερη επιλογή για την αναβάθμιση του εξοπλισμού σας.

Φυσικά, μαζί με την αγορά του laptop ή του tablet, στα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ μπορείτε να βρείτε και μία ευρεία γκάμα με αξεσουάρ όπως θήκες, ακουστικά, powerbanks, φορτιστές, βάσεις στήριξης αλλά και περιφερειακά, όπως εκτυπωτές, πολυμηχανήματα, ποντίκια, πληκτρολόγια, web cameras και ηχεία, που θα συμπληρώνουν ιδανικά τις αγορές σας.

Στόχος για την COSMOTE και τον ΓΕΡΜΑΝΟ είναι να συμβάλλουν στην υποστήριξη της εκπαιδευτικής διαδικασίας με σύγχρονα ψηφιακά μέσα, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε συνθήκες τεχνολογικά εμπλουτισμένης δια ζώσης εκπαίδευσης, καθώς και στην εξ αποστάσεως διδασκαλία. Επιπλέον, διευκολύνουν την πρόσβαση των εκπαιδευτικών και των μαθητών σε ψηφιακό εκπαιδευτικό υλικό, καθώς και στην περαιτέρω ενίσχυση των ψηφιακών δεξιοτήτων τους.

Σημειώνουμε πως το επιδοτούμενο πρόγραμμα «Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ» υλοποιείται από τα Υπουργεία Παιδείας, Οικονομικών, Ανάπτυξης, Εργασίας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης -NextGenerationEU. Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και τους δικαιούχους, μπορείτε να βρείτε εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα