Πρωτοπορεί και πάλι η HotelBrain

Η εταιρεία που άλλαξε τα δεδομένα στο μάνατζεμεντ των ξενοδοχείων, η HotelBrain, η οποία κατάφερε να λειτουργεί και εκτός ελληνικών συνόρων έχοντας μάλιστα αποσπάσει και διεθνή βραβεία για τα επιτεύγματά της, εισάγει ένα νέο προϊόν διαχείρισης για ξενοδοχεία, που ταιριάζει στις ανάγκες της εποχής.

Μέσω του νέου μοντέλου διαχείρισης HB Bridge Operation Contract, αναλαμβάνει μεσοπρόθεσμες μισθώσεις ξενοδοχείων (4-7 έτη), τα οποία αναβαθμίζει και τα λειτουργεί ως white

label διαχειριστής, διατηρώντας, δηλαδή, το δικό τους εμπορικό όνομα. Παράλληλα αποδίδει εγγυημένα σταθερά και μεταβλητά μισθώματα και προσφέρει αξιόπιστες λύσεις σε μια σειρά από σύγχρονα προβλήματα. Αυτή τη στιγμή ο ξενοδοχειακός κλάδος βρίσκεται αντιμέτωπος με την έλλειψη κεφαλαίων, εμπιστοσύνης, χρόνου προσαρμογής και επαγγελματισμού.

Ο κλάδος σήμερα, παρά τις διαδοχικές χρονιές ρεκόρ του τουρισμού, είναι από τους πρώτους στα κόκκινα δάνεια, οι ξενοδόχοι έχουν χάσει περιουσίες ή εισπράττουν πολύ μικρές αποδόσεις και γι αυτό υπάρχει μεγάλη απροθυμία ανάληψης επενδύσεων αναβάθμισης. Από την άλλη πλευρά, οι τράπεζες έχουν υποστεί απώλειες από δανειοδοτήσεις, έχουν επαναπροσδιορίσει ριζικά τον τρόπο αξιολόγησης που, πλέον, βασίζεται στο αποτέλεσμα και τις ταμειακές ροές και διστάζουν να προβούν σε νέες χρηματοδοτήσεις.

Ο συνδυασμός των ανωτέρω έχει διαμορφώσει ένα προβληματικό κλίμα, το οποίο δεν συμβαδίζει με τις προοπτικές του τουρισμού στην Ελλάδα.

Η HotelBrain, έχοντας υλοποιήσει με επιτυχία αρκετά πιλοτικά εγχειρήματα εξυγίανσης και επανατοποθέτησης ξενοδοχείων στην αγορά, επιχειρεί να δώσει μια αξιόπιστη λύση στο πρόβλημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα