Πρώην Μις ομορφιάς διχάζει: Έστελνε γυμνά καρέ της σε 15χρονο και φυλακίστηκε

Η 28χρονη Ramsey Carpenter Bearse είναι πρώην Μις Κεντάκι και υποψήφια για Μις Αμερική. Η ίδια συνελήφθη και φυλακίστηκε για αποστολή ακατάλληλων φωτογραφιών σε ανήλικο.

Απομακρύνθηκε από τη θέση της ως εκπαιδευτικός στο Andrew Jackson Middle School και αναγκάστηκε να πληρώσει εγγύηση ύψους 10.000 δολαρίων για να αφεθεί ελεύθερη.

Οι γονείς του μαθητή ενημέρωσαν τις αρχές, όταν βρήκαν τις γυμνές φωτογραφίες στο κινητό του παιδιού. Η 28χρονη ομολόγησε ότι έστειλε στον 15χρονο τουλάχιστον τέσσερις γυμνές φωτογραφίες μέσω Snapchat.

Σε διαδικτυακή ανακοίνωσή του το σχολικό ίδρυμα έγραψε: "Η κυρία Bearse είναι δασκάλα στο Andrew Jackson Middle School. Δεν μπορούμε να σχολιάσουμε προσωπικά ζητήματα αλλά θα ακολουθήσουμε τις προβλεπόμενες διαδικασίες από το καταστατικό μας. Προτεραιότητά μας είναι η ασφάλεια των μαθητών μας".

Η Bearse αναδείχθηκε Miss Kentucky το 2014 και το 2015 συμμετείχε στον διαγωνισμό Miss America όπου και μπήκε στην τελική δωδεκάδα.

Οι χρήστες του Twitter πάντως (για μια ακόμη φορά) διχάστηκαν με πολλούς να αναφέρουν πως η απόφαση εναντίον της ήταν υπερβολική και εξαντλητική.

Keywords
Τυχαία Θέματα