Πρόεδρος Μπάγερν για Ρονάλντο: "Ίσως είναι πολύ γέρος για μας"

Μετά από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Ρεάλ Μαδρίτης, η Γιουβέντους είναι από πέρυσι η τρίτη κατά σειρά, πολύ μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα, που απολαμβάνει τις υπηρεσίες του, με τον Πορτογάλο να δείχνει να έχει νικήσει το χρόνο όντας άκρως παραγωγικός στα 35 του χρόνια.

Την ώρα ωστόσο που υπάρχουν αρκετά σενάρια που τον βάζουν στο στόχαστρο αρκετών συλλόγων, όπως αναφέρει το Sport24.gr, υπάρχει μία που θέλησε να θέσει τον εαυτό της εκτός της κούρσας διεκδίκησής του.

Αυτή είναι η Μπάγερν Μονάχου διαμέσου του

προέδρου της, με τον Χέρμπερτ Χάινερ να ερωτάται για την περίτπωση να κινηθεί η ομάδα του για τον πεντάκις κάτοχο της Χρυσής Μπάλας και να δηλώνει:

Είναι λογικό να υπάρχουν πολλά ονόματα στον Τύπο που συνδέονται με εμάς. Ίσως ο Ρονάλντο να είναι πολύ μεγάλος σε ηλικία για μας", τόνισε με δηλώσεις του σε γερμανικό μέσο, για να προσθέσει:

"Ο παίκτης για τον οποίο ενδιαφερόμαστε είναι ο Λιρόι Σανέ και θα περιμένουμε να δούμε πώς θα επιστρέψει μετά τον τραυματισμό του".

Όσον αφορά για το μέλλον του Χάνσι Φλικ στον πάγκο των Βαυαρών, είπε: "Θέλουμε να παίζουμε επιτυχημένο και ελκυστικό ποδόσφαιρο, όπως κάνουμε τώρα με τον Χάνσι Φλικ. Αν συνεχίσει να κερδίζει έτσι, δεν υπάρχει για μας εναλλακτική λύση".

Keywords
Τυχαία Θέματα