Πόσα ξέρεις για το Release Athens Festival;

Το Release Athens Festival αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα καλοκαιρινά μουσικά φεστιβάλ της Αθήνας! Ξεκίνησε να πραγματοποιείται πριν από μερικά χρόνια και κατάφερε από το πρώτο κιόλας καλοκαίρι του, να αφήσει το δικό του στίγμα και να επικρατήσει ως ένα από τα πιο επιτυχημένα συναυλιακά events της πόλης.

Κάθε χρόνο το Release Athens Festival προσφέρει στο μουσικόφιλο κοινό μοναδικές συναυλιακές στιγμές, γεμάτες μουσική, αδρεναλίνη και συγκίνηση. Παρουσιάζει

επί σκηνής σημαντικά ονόματα της παγκόσμιας σκηνής, ενώ, αξίζει να σημειωθεί, πως ουκ ολίγες φορές έχει "φέρει" καλλιτέχνες για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Φέτος, το Release Athens Festival έχει ήδη ανακοινώσει τους Headliners του φετινού (εντυπωσιακού!) Line-Up, ωστόσο, αναμένεται να ανακοινωθούν κάποια ονόματα ακόμη. Μάλιστα, φέτος οι μέρες του φεστιβάλ είναι περισσότερες σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές.

Θα είναι ένα καυτό συναυλιακό καλοκαίρι, αυτό είναι σίγουρο. Μέχρι να έρθει, όμως, το φετινό Release Athens Festival, ακολούθησέ το στο Facebook, στο Instagram, στο Twitter, στο Youtube...

...και κάνε το παρακάτω κουίζ για να τεστάρεις τις γνώσεις σου!

Keywords
Τυχαία Θέματα