Πώς θα ετοιμάσεις τη "μαύρη λίστα" σου γι' αυτήν την Παρασκευή

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που κάνεις όταν πλησιάζει η Black Friday; Λίστα. Είναι αυτή η μέρα του χρόνου που έχεις την ευκαιρία να εξοπλίσεις το σπίτι σου και την καθημερινότητά σου με όλα όσα χρειάζεσαι για να γίνουν όλα πιο απλά και πιο premium. Πριν ξεκινήσεις, λοιπόν, να φτιάχνεις τη λίστα σου, αυτή τη "μαύρη" λίστα ενόψει Black Friday, θα πρέπει να σκεφτείς τι είναι αυτό που χρειάζεσαι ανάλογα με τις ανάγκες σου και τι είναι αυτό που ήθελες καιρό να

αγοράσεις αλλά ποτέ δεν είχες λεφτά.

Ουσιαστικά πρόκειται για μια σούπερ ευκαιρία που δεν πρέπει με τίποτα να χάσεις.

Θες καινούργια τηλεόραση; Θες ένα smartphone τελευταίας τεχνολογίας; Αγαπάς το gaming; Θες να εξοπλίσεις το σπίτι σου με όλες τις απαραίτητες λευκές συσκευές και μικροσυσκευές; Έχεις δώσει βάση στην προσωπική σου φροντίδα; Ό,τι από τα παραπάνω κι αν αναζητάς θα το βρεις, όπως κάθε χρόνο, στο Νο1 προορισμό την "Μαύρη Παρασκευή", στον Κωτσόβολο.

Ασυναγώνιστες προσφορές και “μπλακ” τιμές σε μία ευρεία γκάμα προϊόντων για να γεμίσεις τη φετινή “μαύρη” λίστα, να ξεσηκώσεις ολόκληρο… χωριό και να “σηκώσεις” όλο τον Κωτσόβολο. Αυτό δηλαδή που έκανε και ο Βρασίδας.

Ναι, είχαμε και στο χωριό μας “Μπλακ Φράιντεϊ”. Δεν το λέμε εμείς, ένας φίλος μας από το χωριό το λέει, ο Βρασίδας, που έχει γίνει πλέον ο καλύτερος φίλος του Κωστόβολου. Ειδικά στις Μαύρες Παρασκευές. Και ειδικά στη φετινή, σίζον θρι της Μπλακ Φράιντεϊ, την οποία ο Κωτσόβολος έχει πλέον απλώσει σε κάθε γωνιά της ελληνικής επαρχίας.

Εκεί, ο -δασκαλεμένος πια- Βρασίδας αποφάσισε να εκσυγχρονίσει ολόκληρο το χωριό. Κάλεσε τους συγχωριανούς σε συμβούλιο, τους ανακοίνωσε ότι φεύγει για Κωτσόβολο και ως ομαδικός παίκτης που είναι τους ρώτησε αν θέλουν να τους φέρει κάτι απ’ τα ξένα.

Οι απαιτήσεις τους αποκάλυψαν τις βασικότατες ελλείψεις του χωριού: Τηλοράσεις, σμαρτφόνια, γκάτζετς, λαπτόπια, πλυντήρια, φούρνοι με μικροκύματα, φούρνοι χωρίς μικροκύματα, κάθε λογιό οικιακές συσκευές, μικροσυσκευές κι άλλα τέτοια μαραφέτια, μέχρι και προϊόντα προσωπικής φροντίδας. Από ευγένεια ρώτησε ο Βρασίδας κι άντε τώρα να το πάρει πίσω, αφού όλα αυτά που ζήτησαν, τη Μαύρη Παρασκευή, ο Κωτσόβολος τα δίνει όλα σε “μπλακ” τιμή. Δεν μάσησε όμως. Δεν πήρε τα βουνά. Ένα χαρτί πήρε. Και έβαλε όλο το χωριό στη μαύρη λίστα. Τη λίστα της Μαύρης Παρασκευής.

Μπήκε στο αγροτικό, έβαλε Άντζελα στα γουφερς κι έφυγε για τον πλησιέστερο Κωτσόβολο. Η γυναίκα του από μακριά τού φώναζε ζ̶α̶κ̶έ̶τ̶α̶ ̶ν̶α̶ ̶π̶ά̶ρ̶ε̶ι̶ς “έχει και ίντερνετ”, αφού όλα όσα ήθελαν μπορούσαν να τα αγοράσουν και online, αλλά μάταια. Το “Μπήκες μόνος σου στη μαύρη λίστα” έπαιζε τέρμα στο αμάξι και ο Βρασίδας είχε ήδη μαρσάρει για την πόλη.

Βολεύτηκε κι ο Βρασίδας -που φέτος “έφτιαξε” κι ένα ολόκληρο χωριό- από τον Κωτσόβολο, που από την πλευρά του συνεχίζει να κάνει όλο και πιο προσιτή, πιο εύκολη, πιο ανέξοδη, όλο και πιο friendly που λέμε και στο χωριό μας, τη “Μπλακ Φράιντεϊ”. Με 94 καταστήματα σε όλη τη χώρα και ασυναγώνιστες προσφορές σε μία ευρεία γκάμα με τρομερές ευκαιρίες και “μπλακ” τιμές σε όλες τις προϊοντικές κατηγορίες.

Είτε online μέσω του kotsovolos.gr, είτε από κοντά. Και όπου “κοντά”, αυτή τη φορά προσθέτει το “γρήγορα και διασκεδαστικά”, χωρίς στησίματα σε ουρές, χάρη στην πρωτοποριακή υπηρεσία Pay Express. Καμία αναμονή, καμία ταλαιπωρία στα ταμεία, μία απλή επαφή της πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας στο τερματικό pos των συμβούλων πωλήσεων που βρίσκονται σε κάθε σημείο του καταστήματος.

Τρεχάτε χωριανοί είναι η φάση.

Keywords
Τυχαία Θέματα