Πωλ ΜακΚάρτνεϋ - Beatles: "Ο Ντίλαν μας μύησε στη μαριχουάνα"

Οι Μπιτλς ανέκαθεν παρουσιάζονταν ως τα Καλά Παιδιά, οι ροκ σταρ που ήταν καλοντυμένοι και τραγουδούσαν τον έρωτα και το κάλεσμα σε ξέφρενο πάρτι μέχρι τελικής πτώσεως. Όμως μια γνωρίμια με τον Μπομπ Ντίλαν ήταν η αφορμή ώστε ο ΜακΚάρτνεϋ και η παρέα του, να ξεπεράσουν τα όρια της "καλής συμπεριφοράς" μια για πάντα.

Ο 'Macca' διηγείται πως όλα ξεκίνησαν το 1964, όταν οι Μπιτλς

βρέθηκαν σε ξενοδοχείο της 5ης Λεωφόρου στη Νέα Υόρκη, ύστερα από συναυλία. Στα δωμάτιά τους, εμφανίστηκε ο Μπομπ Ντίλαν, που εκείνη την εποχή προκαλούσε πανικό στα πλήθη με τους ηλεκτρό-ακουστικούς ροκ πειραματισμούς του. Ο Ντίλαν κάπνιζε τσιγάρο μαριχουάνας και ο Ρίνγκο Σταρ ήταν ο πρώτος που συνάντησε και του ζήτησε να δοκιμάσει.

Στη συνέχεια, οι Τζον Λένον, Τζορτζ Χάρισον και Πολ ΜακΚάρτνεϋ μπήκαν στο δωμάτιο του Ρίνγκο και πρόσεξαν το τσιγάρο. Τον ρώτησαν πώς ήταν η αίσθηση του καπνίσματος και εκείνος τους απάντησε "ώραιο ήταν, είδα το ταβάνι να χορεύει κάποια στιγμή". Όταν άκουσαν αυτή την πρόταση, οι τρεις Μπιτλς "ζήλεψαν" τον Ρίνγκο και από τότε ξεκίνησαν έκαστος τη δική του "γνωριμία" με την μαριχουάνα και όχι μόνο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα