"Πεζοί στον Αέρα" με την Ελένη Ράντου

Η πολυτάλαντη Ελένη Ράντου είναι προσκεκλημένη, αύριο Σάββατο, στις 14.00, στην εκπομπή ΠΕΖΟΙ στον ΑΕΡΑ, με την Ιωάννα Κλεφτόγιαννη στο News 24/7 στους 88,6. Για τον Γούντι Άλεν, που της άλλαξε την οπτική της στα πράγματα (ο λόγος που διασκεύασε και ανεβάζει φέτος το υποψήφιο για 3 Όσκαρ «Blue Jasmine» του), για το συγκλονιστικότερο ταξίδι που έχει κάνει, oργώνοντας

την υφήλιο, για το πιο αστείο περιστατικό που συνέβη επί σκηνής, την ψυχανάλυση απ’ την οποία την κοπάνησε την πρώτη κιόλας μέρα και την «επιθυμία στα κόκκινα» που την κινεί.

Τη δεύτερη ώρα (15.00), ο Mπάμπης Μακρίδης, ο Έλληνας κινηματογραφιστής που έφτασε δυο φορές με ταινία του στο φεστιβάλ Sundance του Ρόμπερτ Ρέντφορντ, θα μας παρουσιάσει το συνταρακτικό φιλμ «Οίκτος» (μόλις ξεκίνησε η προβολή του αποκλειστικά στη Στέγη), στο οποίο συνυπογράφει το σενάριο με τον στενό συνεργάτη τού Γιώργου Λάνθιμου Ευθύμη Φιλίππου. Η μουσικός Nalyssa Green, από τις εκπλήξεις στην alternative εγχώρια μουσική σκηνή, λίγο μετά το αφιέρωμα στον Leonard Cohen , στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, φέρνει στο στούντιο του ραδιοφώνου NEWS 24/7 τις νέες μουσικές της.

Το Σάββατο, 14.00-16.00, στο NEWS 24/7 στους 88,6.

Keywords
Τυχαία Θέματα