Πέθανε ο γνωστός κωμικός Jerry Stiller, πατέρας του Ben Stiller

Σύμφωνα με το BBC έφυγε από τη ζωή, χθες, Δευτέρα, ο διάσημος κωμικός ηθοποιός Jerry Stiller. Ο ίδιος είχε παίξει στην τηλεόραση αρκετές φορές μαζί με την γυναίκα του, Anne Maera, κατά την δεκαετία του 1960. Έγινε ιδιαίτερα αγαπητός μέσα από τη σειρά Seinfeld. Στη σειρά υποδυόταν τον πατέρα του George Constanza.

Ο Jerry Stiller είχε εμφανιστεί και με τον γιο Ben Stiller, ο οποίος επίσης γνωστός ηθοποιός, σε αρκετές κωμωδίες, μεταξύ των οποίων είναι το Zoo lander, Zoo lander

2 και το The Heartbreak Kid.

Ο θάνατός του ανακοινώθηκε μέσα από το twitter από τον γιο του Ben. Ο Ben έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα στο twitter, το οποίο έλεγε:

"Με λύπη ανακοινώνω ότι ο πατέρας μου, ο Jerry Stiller, πέθανε από φυσικά αίτια. Ήταν ένας σπουδαίος μπαμπάς και παππούς και ο πιο αφοσιωμένος σύζυγος στην Anne για περίπου 62 χρόνια. Θα μας λείψει πολύ. Σ 'αγαπώ, μπαμπά."

Συγκινητικό μήνυμα στο twitter άφησε και ο ηθοποιός, Jason Alexander, οποίος υποδυόταν τον γιο του Jerry Stiller, George Constanza, στη σειρά Seinfeld. Συγκεκριμένα είπε:

"Τόσο θλιβερά νέα, ο αγαπημένος μου φίλος, Jerry Stiller μας άφησε. Ήταν ίσως ο πιο ευγενικός άνθρωπος που είχα ποτέ την τιμή, να δουλέψω δίπλα του. Με έκανε να γελάω όταν ήμουν παιδί και κάθε μέρα όταν ήμουν μαζί του. Ένας σπουδαίος ηθοποιός, ένας καλός άνθρωπος, ένας υπέροχος φίλος. #RIPJerryStiller Σ 'αγαπώ."

Keywords
Τυχαία Θέματα