Περίεργη υπόθεση με νεκρό βρέφος στο Κερατσίνι

Το περιστατικό ενός πρόωρου τοκετού μέσα σε σπίτι στο Κερατσίνι διερευνά η Ασφάλεια Πειραιά και σχηματίζει σχετική δικογραφία που θα υποβάλει στην Εισαγγελία ώστε να κρίνει εκείνη αν έχει διαπραχθεί οποιαδήποτε ποινικά κολάσιμη πράξη ή όχι από πλευράς της 37χρονης μητέρας.

Ο λόγος βέβαια για τη διερεύνηση του περιστατικού είναι περισσότερο για όσα έχουν γίνει πρόσφατα και έχουν δει το φως της δημοσιότητας, όμως

τίποτε μέχρι στιγμής δεν δείχνει πως είναι όμοια περίπτωση.

Η 37χρονη Ελληνίδα που έχει ένα ακόμα παιδάκι, ένα μικρό κοριτσάκι, αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία στις 11 τα βράδυ της περασμένης Τρίτης και κάλεσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Στο μεταξύ γέννησε μόνη της πρόωρα το βρέφος της το οποίο δεν είχε καν κλείσει τον 6 μήνα κύησης.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ βρήκαν τη μάνα μέσα στα αίματα με το βρέφος στην αγκαλιά και δίχως καν να έχει αποκοπεί ο ομφάλιος λώρος. Μάνα και βρέφος τους μετέφεραν εσπευσμένα στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας, όπου δυστυχώς δύο ώρες μετά το βρέφος απεβίωσε.

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσαν οι γιατροί του Νοσοκομείου στην Ασφάλεια Πειραιά, το παιδί απλά πέθανε εξαιτίας του πρόωρου τοκετού, ωστόσο για παν ενδεχόμενο ζητήθηκε νεκροψία-νεκροτομή και τοξικολογικές εξετάσεις από ιατροδικαστή.

Αν και δεν φαίνεται να έχει διαπραχθεί κάποιο έγκλημα από πλευράς της μητέρας, σχηματίζεται δικογραφία που θα παραδοθεί στην Εισαγγελία, η οποία θα κρίνει αν υπάρχουν λόγοι να ασκηθεί η οποιαδήποτε δίωξη σε βάρος της.

Η γυναίκα δεν ήταν τοξικομανής, ζούσε μόνη της και πάλευε για το μεροκάματο, όπως αναφέρουν αστυνομικοί που διερευνούν το περιστατικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα