Περαιτέρω εξασθένηση του μελτεμιού- Έρχονται βροχές στα μέσα της εβδομάδας

Σχεδόν αίθριος θα κυλήσει ο καιρός την Κυριακή σε όλη τη χώρα με τοπικές νεφώσεις στα βορειοδυτικά και θερμοκρασίες κοντά στα κανονικά επίπεδα. Οι βοριάδες θα εξασθενήσουν στο Αιγαίο και δεν θα ξεπερνούν τα 6-7 μποφόρ. Στη Δυτική Ελλάδα πλησιάζουν κάποια χαμηλά από την Ιταλία που θα προκαλέσουν τοπικές βροχές.

ΔΕΥΤΕΡΑ
2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Στα δυτικά λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βορειοδυτικά. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΤΡΙΤΗ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν παροδικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και στα βόρεια θα εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 και

από το απόγευμα βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Δείτε σε ένα μονόλεπτο βίντεο την εβδομαδιαία προοπτική του καιρού:

ΧΑΡΤΕΣ Αττικής ,Θεσσαλονίκης για το επόμενο 3ΗΜΕΡΟ

Keywords
Τυχαία Θέματα