Πειθαρχική δίωξη κατά του Αλέξη Κούγια για το επεισόδιο με τον Λάκη Λαζόπουλο

Χωρίς τέλος είναι το επεισόδιο του Αλέξη Κούγια με τον ηθοποιό Λάκη Λαζόπουλο σε νυχτερινό κέντρο. Ύστερα από τα όσα έγιναν γνωστά ασκήθηκε αυτεπάγγελτη πειθαρχική δίωξη κατά του δικηγόρου.

Ο πρόεδρος του πρωτοβάθμιου πειθαρχικού συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Χαράλαμπος Αναλυτής, αποφάσισε να προχωρήσει στην επίμαχη ενέργεια, χρεώνοντας την υπόθεση σε εισηγητή του πρωτοβάθμιου πειθαρχικού συμβουλίου, ο οποίος θα καλέσει τον Αλέξη Κούγια

σε εξηγήσεις.

Σε περίπτωση που κριθεί ότι ο ποινικολόγος έχει παραβιάσει τον Κώδικα Δικηγόρων ή τον Κώδικα Δεοντολογίας, θα παραπεμφθεί στο πειθαρχικό συμβούλιο το οποίο έχει και το τελικό λόγο.

Να σημειωθεί πως ο Αλέξη Κούγιας απέστειλε εξώδικο σε βάρος εφημερίδας υποστηρίζοντας πως ποτέ δεν εκδιώχθηκε από το νυχτερινό κέντρο, καθώς κι ότι είναι ψευδές πως στο επεισόδιο μεταξύ του ίδιου κι του Λάκη Λαζόπουλου συμμετείχαν τρίτοι. Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής, όταν ο Αλέξης Κούγιας επιτέθηκε τον ηθοποιό, χτυπώντας τον, καθώς του το χρωστούσε τρία χρόνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πειθαρχική, Αλέξη Κούγια, Λάκη Λαζόπουλο,peitharchiki, alexi kougia, laki lazopoulo