Πέφτει η θερμοκρασία το Σαββατοκύριακο και ενισχύεται το μελτέμι

Μικρή άνοδο η θερμοκρασία την Παρασκευή λόγω εξασθένησης του ισχυρού μελτεμιού στο Αιγαίο. Από το Σαββατοκύριακο η θερμοκρασία θα πέσει και το μελτέμι θα παρουσιάσει και πάλι ενίσχυση. Για την Παρασκευή δεν υπάρχει επαγρύπνηση για τον καιρό.

ΣΑΒΒΑΤΟ

Στη Θράκη, την κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές

και μεμονωμένες καταιγίδες και στην Κρήτη σποραδικές βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός αλλά στην Πελοπόννησο μετά το μεσημέρι θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και κυρίως στα ορεινά σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα μέχρι το βράδυ θα σταματήσουν. Οι άνεμοι στα δυτικά βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και στο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ. Στα ανατολικά βόρειοι 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ με τάση ενίσχυσης από το βράδυ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

ΚΥΡΙΑΚΗ

Γενικά αίθριος καιρός και μόνο στα ανατολικά και τα βόρεια θα υπάρχουν νεφώσεις παροδικά αυξημένες μέχρι τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ που το απόγευμα πρόσκαιρα θα στραφούν σε βόρειους βορειοανατολικούς με την ίδια ένταση. Στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή περαιτέρω πτώση στα ανατολικά.

ΔΕΥΤΕΡΑ

Αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί, στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 5 με 7 και το πρωί στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ

Keywords
Τυχαία Θέματα