Πάτρα: Στη φυλακή το ζευγάρι που χτύπησε ηλικιωμένο με σκεπάρνι

Στη φυλακή οδηγήθηκαν οι δύο ληστές, 30 και 31 ετών που ενώ επιχειρούσαν να ληστέψουν το σπίτι ηλικιωμένου στην Πάτρα, τον τραυμάτισαν σοβαρά με σκεπάρνι, την περασμένη Τρίτη.

Το ζευγάρι, σύμφωνα με το Patrastimes.gr, τέθηκε υπό κράτηση μετά την απολογία του για διάπραξη ληστείας σε βάρος 75χρονου στην περιοχή των Ζαρουχλαιϊκων την περασμένη Τρίτη 29 Μαίου .

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας οι δυο δράστες, ενεργώντας από κοινού, από ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας, κοντά στο σπίτι τους, υπερπήδησαν συρματένια

περίφραξη και μετέβησαν στην οικία του 75χρονου γείτονά τους, όπου ο 30χρονος ανήλθε στο μπαλκόνι και η σύντροφός του κρατούσε τσίλιες.

Τον δράστη τον αντιλήφθηκε ο ηλικιωμένος και μόλις βγήκε στο μπαλκόνι του, ο δράστης άρπαξε ένα σκεπάρνι που βρήκε εκεί και προκάλεσε πολλαπλά χτυπήματα με αυτό στον ηλικιωμένο, σωριάζοντάς τον αιμόφυρτο. Στη συνέχεια και σαν μην είχε συμβεί τίποτα, ο δράστης εισήλθε στο εσωτερικό της οικίας και αφού αφαίρεσε ένα ρολόι και το χρηματικό ποσό των 30 ευρώ, τράπηκε μαζί με τη συνεργό του σε φυγή.

Ο παθών διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, «Άγιος Ανδρέας» και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Παναγία η Βοήθεια», όπου παραμένει νοσηλευόμενος σε σοβαρή κατάσταση στην νευροχειρουργική πτέρυγα.

Ο 75χρονος – θύμα της ληστείας – παραμένει σοβαρά τραυματισμένος στη Μονάδα εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου, καθώς φέρει χτύπημα από σκεπάρνι στο κεφάλι.

Keywords
Τυχαία Θέματα