Πατούλης: Ας μη σκεφτόμαστε κομματικά αλλά εθνικά

"Θετική η αύξηση των πόρων στην αυτοδιοίκηση" σχολίασε ο Γιώργος Πατούλης πρόεδρος της ΚΕΔΕ , μία ημέρα μετά την συνάντηση της Ένωσης με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τον ΕΝΦΙΑ, μιλώντας στον News 24/7 στους 88.6

"Ας μη σκεφτόμαστε κομματικά αλλά εθνικά" είπε και πρόσθεσε ότι σε Ευρώπη, Αμερική και Καναδά ο φόρος της ακίνητης περιουσίας πηγαίνει στην αυτοδιοίκηση γιατί είναι πιο διαφανής και δίκαιος

ο τρόπος.

Τόνισε ότι πλειοψηφικά η ΚΕΔΕ συμφωνεί με την πρόταση αρκεί να είναι προσθετικός πόρος ούτως ώστε να μην μειωθούν τα χρήματα που πηγαίνουν στους Δήμους.

Ενώ ανέφερε ότι στην ομιλία Μητσοτάκη στη ΔΕΘ υπήρχε αναφορά στην αυτοδιοίκηση σε αντίθεση με την ομιλία Τσίπρα ανέφερε.

Σχετικά με τις εκλογές είπε "αν η ΝΔ θελήσει να κάνουμε μια συζήτησηουσιαστική για τη μητροπολιτικότητα της Αθήνας αυτό μπορεί να γίνει ανά πάσα στιγμή. Η ΝΔ έχει πει ότι θα στηρίξει υποψηφιότητες στην Περιφέρεια, όχι στους Δήμους. Το τΙ θα κάνω δεν σχετίζεται με το τΙ θα κάνουν οι άλλοι" απάντησε όταν ρωτήθηκε για το αν θα κατέβει στο Δήμο Αθηναίων παράλληλα με τον Μπακογιάννη.

Keywords
Τυχαία Θέματα