Παροδικές νεφώσεις με λίγες τοπικές βροχές την Τετάρτη

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

Παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές στα ανατολικά και νότια

Η θερμοκρασία θα είναι κανονική για την εποχή

Οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν τα 5-6 μποφόρ

Την Τετάρτη σε όλη τη χώρα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στα βόρεια και βαθμιαία στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Σποράδες, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και τη βόρεια Κρήτη. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά

και τα βόρεια θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά εως 4 μποφόρ στα ανατολικά 4 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 και από το απόγευμα στα Δωδεκάνησα μέχρι 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει σημαντικά και θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 20 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 22 με 23 βαθμούς Κελσίου, στις Κυκλάδες και την Κρήτη τους 22 βαθμούς και στο Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα τους 23 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική λίγες βροχές στα βόρεια και ανατολικά

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και πιθανώς να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές στα ανατολικά και βόρεια από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 4 μποφόρ, από το μεσημέρι βορειοανατολικοί 4 με 5 και το βράδυ στα ανατολικά θα ενισχυθούν τοπικά σε 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη λίγες βροχές μετά το μεσημέρι

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και μετά το μεσημέρι θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς, από το απόγευμα ανατολικοί νοτιοανατολικοί έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ: Στις 4/11/2001 είχαμε πλημμύρες στην Αττική από ισχυρές καταιγίδες με 4 νεκρούς σε όλη τη χώρα. Το 2006 σημειώθηκε μέγιστη θερμοκρασία 8°C στο Θησείο, η χαμηλότερη τιμή για το μήνα Νοέμβριο από το 1897. Ασθενείς χιονοπτώσεις μέχρι και τα πεδινά της κεντρικής χώρας και τα ορεινά των Κυκλάδων.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα