Παροδικές νεφώσεις - Καλές θερμοκρασίες

Με αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες θα κυλήσει ο καιρός την Πέμπτη στις περισσότερες περιοχές. Οι νεφώσεις θα είναι αυξημένες κυρίως στα ανατολικά, οπού θα σημειωθούν τοπικές βροχές και από το απόγευμα πιθανώς σποραδικές καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα έχουν μέγιστη ένταση τα 7 μποφόρ στο Αιγαίο ενώ και πάλι το πρωί θα επικρατήσει ψύχρα κυρίως στα ανατολικά.

Στον χάρτη της Βαλκανικής που ακολουθεί παρατηρούμε ότι θα έχουμε

από τα δυτικά επέκταση των αραιών νεφώσεων ανατολικότερα. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ στα ανατολικά βόρειοι 5 με 6 και στα κεντρικά και νότια τοπικά 6 με 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 18 βαθμούς στα βόρεια, στα δυτικά τους 20 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά επίσης τους 20 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου τους 18 με 19 βαθμούς.

Στην Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 5 που αργότερα θα εξασθενήσουν.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες . Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μπ και αργότερα νοτιοανατολικοί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα