Παραμένει το μελτέμι - Πέφτει η θερμοκρασία

Σχεδόν αίθριος θα κυλήσει ο καιρός την Παρασκευή σε όλη τη χώρα με τοπικές νεφώσεις στα βορειοδυτικά και θερμοκρασίες πάνω από τα κανονικά επίπεδα στα δυτικά και τα βόρεια. Οι βοριάδες θα διατηρηθούν ενισχυμένοι στο Αιγαίο στα 6-7 μπ

Θα επανέλθει η θερμοκρασία βαθμιαία σε κανονικά επίπεδα τις επόμενες μέρες ενώ οι άνεμοι θα διατηρηθούν τοπικά στα 6 με 7 μπ στο Αιγαίο

και πρόσκαιρα το Σάββατο έως 8 μπ. Το μελτέμι θα διατηρηθεί με αυτές τις εντάσεις έως και τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδος.

ΣΑΒΒΑΤΟ

Γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες στα ανατολικά ηπειρωτικά και την Κρήτη. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα βορειοδυτικά ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 και κατά τη διάρκεια της ημέρας πρόσκαιρα έως 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση κυρίως στα ανατολικά.

ΚΥΡΙΑΚΗ

Γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες στις Κυκλάδες και την Κρήτη. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΔΕΥΤΕΡΑ

Στο Ιόνιο αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά και πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα βορειοδυτικά ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5, στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο κατά τη διάρκεια της ημέρας έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟΛΕΠΤΟ VIDEO ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ

Keywords
Τυχαία Θέματα