Ολυμπιακός: Πάγωσαν στο Λιμάνι, τρεις εβδομάδες έξω ο Μιλουτίνοβ

Xωρίς τον κορυφαίο του παίκτη θα πρέπει να πορευθεί ο Ολυμπιακός για τις επόμενες τρεις εβδομάδες. Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ υπέστη μερική ρήξη της πρόσθιας μοίρας του έξω πλαγίου συνδέσμου στο δεξί πόδι, με αποτέλεσμα ο Κεστούτις Κεμζούρα να τον χάνει για τα τουλάχιστον επόμενα τέσσερα ματς στη EuroLeague 2019/20.

Σύμφωνα με το Sport24,

Ο Σέρβος σέντερ θα μείνει εκτός στα παιχνίδια με τη Βαλένθια (εκτός έδρας στις 10/1), την Άλμπα Βερολίνου (εντός έδρας στις 14/1), τη Μπάγερν Μονάχου (εντός έδρας στις 17/1) και τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (εκτός έδρας στις 23/1), δεν θα συναντήσει δηλαδή καλούς ψηλούς όπως ο Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς, ο Μάικ Τόμπι, ο Λάντρι Νόκο, ο Γκρεγκ Μονρό και ο Γκουστάβο Αγιόν.

Στη διάρκεια της τρέχουσας περιόδου ο Μιλουτίνοβ έχει 11.1 πόντους από 66% στο δίποντο και 73% στις βολές, 9.1 ριμπάουντ (πρώτος στη EuroLeague), 1.4 ασίστ, σχεδόν ένα μπλοκ και 20.9 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 26 λεπτά συμμετοχής σε 16 αγώνες.

Ο Κεμζούρα θα πρέπει τώρα να στραφεί στους Όγκουστιν Ρούμπιτ - Γουίλι Ριντ για να καλύψει το κενό του βασικού του σέντερ, αν και αυτό δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο μπορεί να πετύχει ο Λιθουανός προπονητής που βρίσκεται υπ' ατμόν μετά από τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα του Ολυμπιακού.

Keywords
Τυχαία Θέματα