Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στην Αλεξανδρούπολη-Καλύτερη εικόνα σε Τρίκορφο και Πάργα

Μαίνεται η μεγάλη φωτιά που έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση, στην περιοχή Μελία Αλεξανδρούπολης, έχοντας εξαπλωθεί σε μεγάλη απόσταση και θα χρειαστούν ολονύχτιες προσπάθειες μέχρι το πρώτο φως της ημέρας να επιτρέψει την αποστολή αεροσκαφών για ρίψεις νερού από αέρος.

Πλέον οι δυνάμεις που βρίσκονται στο σημείο μεταφέρουν μία κάπως καλύτερη εικόνα ωστόσο υπάρχει ετοιμότητα αν χρειαστεί να ειδοποιηθούν οικισμοί μέσα στη νύχτα για τυχόν εκκένωση, κάτι που επί του παρόντος δεν έχει συμβεί. Στο σημείο επιχειρούν 34 άντρες της Πυροσβεστικής

με μία ομάδα πεζοπόρο τμήμα και 11 οχήματα.

Καλύτερη εικόνα εμφανίζει φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα σε δασική έκταση στην περιοχή Τρίκορφο Ναυπακτίας. Μάλιστα, στο Τρίκορφο ξέσπασαν ταυτόχρονα δύο εστίες σε κοντινή απόσταση όμως το ποτάμι του Εύηνου λειτούργησε σαν φυσικό εμπόδιο στην επέκτασή της. Κινητοποιήθηκαν και επιχειρούν 47 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 16 οχήματα.

Καλύτερη εικόνα εμφανίζει και η φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα σε δασική έκταση στην περιοχή Κάτω Σκαφιδωτή Πρεβέζης, στην ευρύτερη περιοχή της Πάργας. Επιχειρούν 50 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρο τμήμα και 11 οχήματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα