Όλη η Ελλάδα ένα ηπειρωτικό γλέντι με την υπογραφή της ΑΒ Βασιλόπουλος

Από 24/05 έως τις 23/06 η ΑΒ Βασιλόπουλος ξεκινά από την Ήπειρο, όπου άνθρωποι και φύση γίνονται ένα, μία μοναδική γιορτή που θα αναδεικνύει τα καλύτερα παραδοσιακά προϊόντα του τόπου μας. Σε αυτό το σταυροδρόμι πολιτισμών και τοπίων της Δυτικής Ελλάδας, ανάμεσα στην Πίνδο και το Ιόνιο πέλαγος, αρχίζει ένα ταξίδι γεύσης. Όλοι μαζί γιορτάζουμε την εμπιστοσύνη και την υπερηφάνεια για την τοπική ελληνική παραγωγή γνωρίζοντας συνάμα τους διατροφικούς θησαυρούς της ηπειρωτικής γης.

Κάθε περιοχή της

Ηπείρου είναι ένας αυτόνομος γαστριμαργικός προορισμός, με τις δικές του ιδιαίτερες σπεσιαλιτέ. Η νομαδική-κτηνοτροφική ιστορία του τόπου χαρίζει παραδοσιακά προϊόντα και γεύσεις εξαιρετικής ποιότητας που θα έχουν την δυνατότητα να αγκαλιάσουν χιλιάδες άνθρωποι σε ολόκληρη την χώρα . Μέσα από το δίκτυο καταστημάτων της η ΑΒ Βασιλόπουλος σας προσκαλεί να στρώσετε το δικό σας πλούσιο ηπειρωτικό τραπέζι. Ένα τραπέζι γεμάτο από τα φημισμένα ηπειρωτικά γαλακτοκομικά και τυριά, τα εκλεκτά κρέατα και πουλερικά, το παραδοσιακό ηπειρώτικο ψωμί, τα φρέσκα αβγά, τα τοπικής παραγωγής κρασί και τσίπουρο αλλά και τα διάσημα ηπειρωτικά σιροπιαστά.

Κάνοντας την αρχή απ’ αυτόν τον γεμάτο καμάρι για τη βαθιά γαστρονομική του παράδοση τόπο η ΑΒ Βασιλόπουλος αναδεικνύει την ελληνική παραγωγή ενισχύει τον ελληνικό πρωτογενή τομέα και ταξιδεύει τις τοπικές γεύσεις μέσα από το ευρύ δίκτυο των καταστημάτων της σε όλη τη χώρα.


Keywords
Τυχαία Θέματα