Οι καλύτερες ταινίες για να μπεις σε Christmas Mood

Είναι κάπως διαφορετική η ατμόσφαιρα αυτόν τον καιρό. Λίγο πιο γιορτινή. Τα φωτάκια στο δέντρο που αναβοσβήνουν, οι μυρωδιές από τα μελομακάρονα που ψήνονται στην κουζίνα, αλλά και η αισιοδοξία πως αποχαιρετούμε μια (γενικά) κακή χρονιά για να έρθει μια νέα πιο λαμπερή, μας κάνουν να νιώθουμε καλύτερα.

Η μαγεία των Χριστουγέννων δεν μπορεί να αφήσει κανέναν ασυγκίνητο. Από τον πιο μικρό μέχρι τον πιο μεγάλο. Αυτή η εποχή της

ζεστασιάς και των οικογενειακών στιγμών είναι που μας κάνει να αφήσουμε στην άκρη τις όποιες μαύρες σκέψεις και μας καλεί να απολαύσουμε κάθε της δευτερόλεπτο.

Δεν σημαίνει πως επειδή το 2020 ήταν λίγο πιο δύσκολο, δεν θα περάσουμε καλά τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Ίσα ίσα που μπορούμε να το εκμεταλλευτούμε, απολαμβάνοντας από τον καναπέ του σπιτιού μας μερικές από τις καλύτερες κλασσικές ταινίες της εποχής μέσα από το pop-up κανάλι COSMOTE CINEMA CHRISTMAS HD που φέρνει μέχρι και τις 6/1 η COSMOTE TV.

Με τρεις ταινίες να προβάλλονται καθημερινά και συνολικά πάνω από 90 ταινίες, blockbusters, εορταστικές, κλασικές και φιλμ κινουμένων σχεδίων, να υπάρχουν στη διάθεσή σου όλο αυτό το διάσημα στο κανάλι της COSMOTE TV, ίσως βρήκαμε την ιδανική λύση για να περάσουμε όσο καλύτερα γίνεται αυτή την χριστουγεννιάτικη περίοδο στο σπίτι. Το ερώτημα, όμως, που τίθεται τώρα είναι τι βλέπουμε για να μπούμε στο απόλυτο christmas mood; Εδώ σε έχουμε.

Love Actually

Ίσως το απόλυτο Christmas classic. Η ταινία που βλέπεις, ξαναβλέπεις και δεν βαριέσαι ποτέ. Κάθε χρόνια τέτοια εποχή η προβολή του Love Actually θα έπρεπε να αποτελεί ένα είδος ιεροτελεστίας. Το στόρι ακολουθεί τις ζωές οκτώ διαφορετικών ζευγαριών και παρακολουθούμε το πώς χειρίζονται τις σχέσεις τους τον Δεκέμβριο, λίγες ημέρες πριν από τη γιορτή των Χριστουγέννων. Σίγουρα με κάποιο από αυτά έχεις ταυτιστεί μία ή και περισσότερες φορές στη ζωή σου.

Last Christmas

Όχι, δεν αναφερόμαστε στο διάσημο τραγούδι των Wham!, που ακούς κάθε χρόνο τέτοια εποχή, αλλά στην ταινία με πρωταγωνίστρια την Emilia Clarke (Game of Thrones), η οποία βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες πριν από ένα χρόνο. Υπάρχει χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, έρωτας, αλλά και ένα αρκετά ενδιαφέρον twist στο σενάριο, που σίγουρα θα σε συγκινήσει. Δεν θα πούμε περισσότερα, γιατί πραγματικά αξίζει να τη δεις φέτος.

How the Grinch Stole Christmas

Άλλο ένα απόλυτο Christmas classic, που φέρνει στις οθόνες μας το pop-up κανάλι της COSMOTE TV. Βλέπεις δεν υπάρχουν μόνο εκείνοι που αγαπούν τα Χριστούγεννα, αλλά κι αυτοί που θέλουν να τα καταστρέψουν. Όπως ο (κατά τα άλλα συμπαθέστατος) Grinch της ταινίας. Μια κωμωδία με πρωταγωνιστή τον Jim Carrey, γεμάτη αναπάντεχες καταστάσεις, που θα χαρίσει γέλιο.

Frozen 2

Και μιας και μιλήσαμε για γέλιο, ποιος μπορεί να μην γελάσει βλέποντας τον γλυκό, αλλά ατσούμπαλο χιονάνθρωπο, Olaf, τον φίλο της Πριγκίπισσας Έλσας στο Frozen, να κάνει όλα "Ψυχρά κι ανάποδα"; Αν έχεις ήδη δει την πρώτη ταινία της Disney, τότε ήρθε ο καιρός να δεις (ή να ξαναδείς) και τη δεύτερη, στην οποία η αγαπημένη παρέα μπλέκει σε νέες περιπέτειες.

Playmobil: The Movie

Είτε έχεις παιδιά, είτε όχι, αυτή η εποχή σε κάνει να νιώθεις κι εσύ, όπως τότε που ήσουν μικρός και περίμενες με αγωνία την ημέρα των Χριστουγέννων. Οι ταινίες κινουμένων σχεδίων αποτελούν το ιδανικό φάρμακο για να διώξουμε μακριά και άγχος και σκοτούρα της ζωής των μεγάλων και ίσως το "Playmobil: The Movie" ανήκει ακριβώς σε αυτή την κατηγορία. Σίγουρα κάποια στιγμή στη ζωή σου θα έπαιξες με Playmobil. Στην ταινία του 2019 θα τα δεις να ζωντανεύουν και να δίνουν άλλη έννοια στη λέξη "μαγεία".

Christmas in Rome

Τι πιο ωραίο από το να ταξιδέψεις βλέποντας μια ταινία; To "Christmas in Rome" μας μεταφέρει στην πρωτεύουσα της γειτονικής Ιταλίας, όπου παρακολουθούμε την Angela, μια Αμερικανή ξεναγό να προσπαθεί να μάθει στον Oliver τα μυστικά της αιώνιας πόλης. Η στολισμένη Ρώμη, η μαγική ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων, αλλά και η χαλαρή διάθεση θα δημιουργήσει μια ρομαντική σπίθα στη σχέση των δύο νέων και θα μας κάνει παράλληλα κι όλους εμάς να ονειρευόμαστε αντίστοιχες καταστάσεις.

The Christmas Pact

Άραγε τι να κάνει εκείνος ο παιδικός έρωτας που είχαμε πριν πολλά χρόνια και ποτέ δεν μετουσιώθηκε σε σχέση; H μαγεία των Χριστουγέννων μπορεί να κάνει τα αδύνατα δυνατά, όπως το να φέρει κοντά δύο παιδικούς φίλους και η σχέση τους να αλλάξει προς το καλύτερο. Αυτό συμβαίνει και στην περίπτωση της Sadie και του Ben στο ''The Christmas Pact". Γιατί όλα γίνονται λίγο πιο ρομαντικά τα Χριστούγεννα, δεν νομίζεις;

Αν θες, λοιπόν, και εσύ να ζήσεις τις φετινές γιορτές απολαμβάνοντας αυτές, αλλά και πολλές ακόμη ταινίες δεν έχεις παρά να συντονιστείς στο κανάλι COSMOTE CINEMA CHRISTMAS HD μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου. Κάποιες από τις ταινίες του καναλιού, θα τις βρεις και στη δωρεάν On Demand υπηρεσία COSMOTE TV PLUS, μέσα από τον φάκελο "CHRISTMAS".

Όλοι χρειαζόμαστε λίγη μαγεία αυτή την περίοδο.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα