Ο Τραμπ αμφισβητεί το αποτέλεσμα και το Twitter αμφισβητεί τον Τραμπ

Ο Ντόναλντ Τραμπ σε νέο του tweet φαίνεται να αμφισβητεί το https://www.news247.gr/amerikanikes-ekloges

αποτέλεσμα στο Μίσιγκαν. Ο αρθρογράφος Matt Mackowiak που υποστηρίζει το ρεπουμπλικανικό κόμμα, ανέφερε σε ανάρτησή του ότι το 100% των ψήφων που δεν είχαν μέχρι τώρα καταμετρηθεί είναι υπέρ του Μπάιντεν. Το γεγονός αυτό προκάλεσε την αντίδραση και τον εκνευρισμό του Τραμπ, που μάλιστα

διαμαρτυρήθηκε χρησιμοποιώντας κεφαλαία γράμματα, ενώ σε άλλη ανάρτηση υποστήριξε πως οι επιστολικές ψήφοι ανασύρονται από τα... σκουπίδια.

Νωρίτερα, είχε γράψει: "Χθες βράδυ προηγούμουν, συχνά σταθερά, σε πολλές Πολιτείες «κλειδιά», τις περισσότερες από τις οποίες ελέγχουν οι Δημοκρατικοί. Τότε, μία προς μία, ξεκίνησαν μαγικά να εξαφανίζονται καθώς γινόταν η καταμέτρηση των ψήφων. Πολύ παράξενο και οι "δημοσκόποι" έκαναν ένα μεγάλο και ιστορικό λάθος".

Σε όλες αυτές τις αναρτήσεις βέβαια υπήρχε η άμεση "παρέμβαση" του Twitter που συνεχίζει να μπλοκάρει τα σχόλιά του: "Ένα μέρος ή το σύνολο του περιεχομένου που κοινοποιείται σε αυτό το Tweet είναι αμφισβητούμενο και μπορεί να είναι παραπλανητικό σχετικά με τον τρόπο συμμετοχής σε εκλογές ή άλλη πολιτική διαδικασία", γράφει η σχετική ειδοποίηση στο μπλοκαρισμένο μήνυμα του Ρεπουμπλικανού.

Την ίδια στάση είχε χρησιμοποιήσει το μέσο κοινωνικής δικτύωσης και σε προηγούμενες αναρτήσεις του Τραμπ, όπως τα επινίκια και οι ενστάσεις περί "κλοπής": "Είμαστε μπροστά με ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ, αλλά προσπαθούν να ΚΛΕΨΟΥΝ τις εκλογές. Δεν θα αφήσουμε ποτέ να το κάνουν. Δεν μπορούν να κατατεθούν ψήφοι αφού κλείσουν τα εκλογικά τμήματα", έγραφε.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα