Ο Σεργουλόπουλος, η σημαία και η οργισμένη απάντηση σε χρήστη στο instagram

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος δεν μας έχει συνηθίσει σε εκρήξεις θυμού, τόσο μπροστά από τις κάμερες, όσο βέβαια και από τον τρόπο που χειρίζεται τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ωστόσο το επιθετικό σχόλιο ακολούθου του στο instagram, το έκανε να «βγει κυριολεκτικά από τα ρούχα του» και να απαντήσει.

Τις τελευταίες ημέρες, ο παρουσιαστής βρίσκεται στο νησί των ανέμων, από όπου ποστάρει συχνά πυκνά τις εξορμήσεις του στις ονειρικές παραλίες της Μυκόνου. Στην τελευταία του ανάρτηση, φαίνεται να κρατά μια τεράστια σημαία σε κάποια ακροθαλασσιά και να ατενίζει τον ορίζοντα. Μια από τους ακολούθους του σχολίασε: "Σου στριψε και εσενα απο τα πολλα λεφτα". Οι προσβλητικοί χαρακτηρισμοί δεν έμειναν όπως είναι φυσικό αναπάντητοι.

"Κυρία μου ειλικρινά σας λυπάμαι που ξοδεύετε τον χρόνο σας ακολουθώντας και σχολιάζοντας ανθρώπους που δεν συμπαθείτε και τις ζωές τους για τις οποίες είναι ολοφάνερο ότι δεν έχετε ιδέα. Άντ' αυτού γιατί δεν αφιερώνετε αυτόν τον πολύτιμο χρόνο σας με το να δειξετε την αγάπη σας σε αυτούς που το περιμένουν; Θα σας κάνει καλό" σχολίασε ο κ. Σεργουλόπουλος.

Ο παρουσιαστής βρήκε πολλούς υποστηρικτές στα επόμενα σχόλια, που καλούσαν την ακόλουθο να ανακαλέσει, ενώ και η ίδια δεν παρέλειψε να συνεχίσει να απαντά σε όσους της απευθύνονταν κάτω από την ανάρτηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα