Ο Μακόλεϊ Κάλκιν απαντά για το ριμέικ του Μόνος Στο Σπίτι με αυτό το επικό καρέ

Η Disney ανακοίνωσε πρόσφατα τα σχέδιά της για ριμέικ του θρυλικού Home Alone που έγραψε τη δική του ιστορία στη δεκαετία του '90 και θεωρείται μια ταινία - ορόσημο, σχεδόν ταυτισμένη με την περίοδο των Χριστουγέννων.

Στο "Μόνος Στο Σπίτι" του 1990 αλλά και στο σίκουελ του 1992 πρωταγωνιστούσε φυσικά ο Μακόλεϊ Κάλκιν, ο οποίος έκανε μεγάλη καριέρα ως "παιδί - θαύμα" αλλά η συνέχεια δεν ήταν το ίδιο καλή για τον ίδιο στην υποκριτική.

Σύμφωνα λοιπόν με τη Disney, η εταιρεία αναπτύσσει μια σύγχρονη, καινούρια εκδοχή της ταινίας του Κρις Κολόμπους, ενώ ανακοινώθηκαν επίσης και τα ριμέικ των ταινιών Night at the Museum, Cheaper by the Dozen και Diary of a Wimpy Kid. Όλα αυτά εν όψει του λανσαρίσματος της νέας πλατφόρμας Disney + η οποία αναμένεται να ξεκινήσει τον Νοέμβριο και έρχεται να προστεθεί στην αγορά των υπάρχουσων.

Πώς αντέδρασε λοιπόν ο Κάλκιν στο άκουσμα των παραπάνω; Με αυτό το καρέ που δημοσίευσε στο Twitter, σχολιάζοντας πως... κάπως έτσι θα φάνταζε ένα σύγχρονο Home Alone, αν φυσικά πρωταγωνιστούσε ο ίδιος.

Πρόσθεσε δε στα σχόλια κάτω από το καρέ του "Hey Disney, call me!", με την εταιρεία βέβαια να μην απαντά. Απάντησαν όμως εκατοντάδες ακόλουθοι του ηθοποιού, δίνοντας τις δικές τους εκδοχές για μια νέα αφίσα για την ταινία, βασιζόμενοι στην ιδέα του "για πάντα μόνου στο σπίτι" Κάλκιν.

Keywords
Τυχαία Θέματα