Καιρός: Βελτιωμένος και ζεστός την Καθαρά Δευτέρα - Λίγες βροχές στα βορειοδυτικά

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό Λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια-Τοπικές βροχές στα βορειοδυτικά Οι νοτιάδες θα φτάνουν τοπικά τα 5 με 6 μπ και θα διευκολύνουν το πέταγμα του χαρταετού Η θερμοκρασία τοπικά θα φτάσει τους 19 με 20 βαθμούς Κελσίου

Για την Καθαρά Δευτέρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός σε όλη τη χώρα με αραιές νεφώσεις κατά τόπους . Μέχρι το απόγευμα στα βορειοδυτικά θα

σημειωθούν τοπικές βροχές. Σταδιακή ενίσχυση των νοτίων ανέμων, που θα φτάσουν στα πελάγη τα 5-6 και τοπικά τα 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές θα φτάσει στα βόρεια τους 19 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 20 βαθμούς και στο Αιγαίο τους 19 με 20 βαθμούς Κελσίου.

Σχεδόν αίθριος καιρός στην Αττική

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός . Οι άνεμοι θα πνέουν Νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 και από το απόγευμα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Σχεδόν αίθριος καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται αραιές νεφώσεις πρόσκαιρα πιο πυκνές τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και βαθμιαία νότιοι νοτιοανατολικοί έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ : Σαν σήμερα 2/3/1968 είχαμε ισχυρές χιονοπτώσεις σε όλη σχεδόν την χώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα