Ο Γιώργος Κωνσταντίνου στην εκπομπή "Πεζοί στον Αέρα" στο Ραδιόφωνο 24/7

Ο μεγάλος ηθοποιός Γιώργος Κωνσταντίνου είναι προσκεκλημένος σήμερα στις 14.00 το μεσημέρι στην εκπομπή "Πεζοί στον Αέρα" με την Ιωάννα Κλεφτόγιαννη στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6. Μεταξύ άλλων θα μιλήσει για το θέατρο, τον τζόγο, την πολιτική, τον Θεό και τη χειμαρρώδη αυτοβιογραφία του Showtime, στην οποία αποκαλύπτεται η θηριώδης αισιοδοξία του.

Στις 15.00 ο διευθυντής της 15ης Διεθνούς Εκθεσης Βιβλίου Θεσσαλονίκης

Μανώλης Πιμπλής θα είναι μαζί μας στο στούντιο για να μας ξεναγήσει στον κορυφαίο στη χώρα θεσμό για το βιβλίο, που σηκώνει αυλαία την προσεχή Πέμπτη.

Ο διευθυντής του Μουσείου της Ακρόπολης Δημήτρης Παντερμαλής θα μας μιλήσει για τις τομές που έκανε ο Άγγελος Δεληβορριάς στον χώρο των Ιδεών, της Τέχνης, της Μουσειολογίας, της Αρχαιολογίας, και το κενό που αφήνει η απώλειά του.

Τι σημαίνει Ριζοσπαστική Γεωγραφία στην περίπτωση της Τουρκίας, της Γερμανίας της Κύπρου, της Ισπανίας και της Πορτογαλίας; Πώς συνδέεται με την κρίση; Και γιατί τα δωρεάν σεμινάριά της στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο έχουν γίνει ανάρπαστα; Τις απαντήσεις θα μας δώσει ο ομότιμος καθηγητής του τμήματος Γεωγραφίας Κωστής Χατζημιχάλης.

Τέλος, στην εκπομπή του Σαββάτου, Ο “Καλύτερος Καλλιτέχνης για το 2015” από το jazzonline.gr, o κοντραμπασίστας Πέτρος Κλαμπάνης θα μας δώσει μια γεύση από το live του στην Αγγλικανική Εκκλησία.

Keywords
Τυχαία Θέματα