Ο Robert Pattinson βάζει για πρώτη φορά τη στολή του Batman και διχάζει το διαδίκτυο

Στα τέλη Ιανουαρίου ξεκίνησαν τα γυρίσματα για τη νέα κινηματογραφική περιπέτεια του Σκοτεινού Ιππότη με τίτλο "The Batman" και πρωταγωνιστή τον Robert Pattinson. Το hype για την ταινία είναι ήδη μεγάλο - κυρίως λόγω του καστ της (σ.σ.: τα σχόλια για την επιλογή του Pattinson ως Μπάτμαν έχουν προκαλέσει ανάμεικτες αντιδράσεις) και ο σκηνοθέτης της Matt Reeves αποφάσισε να το εκμεταλλευτεί και να δώσει στη δημοσιότητα

τις πρώτες επίσημες εικόνες του νέου κοστουμιού του μασκοφόρου υπερήρωα.

Σε κλιπ που ανέβασε στο Twitter βλέπουμε τον Pattinson να φορά τη διάσημη κουκούλα και στολή του ανθρώπου-νυχτερίδα. Όπως φαίνεται στο βίντεο, το νέο κοστούμι έχει επιρροές από τα σκίτσα του Lee Bermejo καθώς και την αισθητική από τη δημοφιλή σειρά παιχνιδιών "Batman: Arkham" της Rocksteady. Εδικότερα, στο κοστούμι έχουν διατηρηθεί όλα τα βασικά στοχεία (κάπα, μάσκα/κουκούλα, σήμα κτλ) και φαίνεται να είναι σε γκρι αποχρώσεις. Το σήμα του Batman είναι πιο αφαιρετικό και με μια industrial προσέγγιση, ενώ υπάρχει η αίσθηση πανοπλίας.

Σκίτσο του Lee Bermejo:

Ο Μπάτμαν στη σειρά παιχνιδιών "Arkham":

Στο πλευρό του Pattinson θα εμφανιστούν οι Colin Farrell ως Oswald Cobblepot/Penguin, Zoe Kravitz ως Selina Kyle/Catwoman, Paul Dano ως Edward Nashton/The Riddler, Jeffrey Wright ως Επίτροπος Jim Gordon, John Turturro ως Carmine Falcone και Andy Serkis ως Alfred Pennyworth, ενώ σε άγνωστους μέχρι στιγμής ρόλους θα βρεθούν οι Jayme Lawson και Peter Sarsgaard. Συν-σεναριογράφος της ταινίας είναι ο Mattson Tomlin και παραγωγός ο Dylan Clark.

Δημοσιεύματα θέλουν το "The Batman" να γίνεται η αρχή μιας τριλογίας.

Η υπόθεση θα λαμβάνει χώρα τη δεκαετία του '90 και θα φέρει νεότερες εκδοχές αρκετών γνωστών χαρακτήρων. Ο Reeves έχει γράψει ένα σενάριο με μια παραπάνω δόση δράσης, χωρίς όμως να χαθεί το κύριο συστατικό του ήρωα, το οποίο είναι οι ερευνητικές του ικανότητες στην επίλυση μυστηρίων. Η ταινία δεν θα συνδέεται με καμιά ταινία του DCEU, αν και θα ανήκει σε αυτό.

Το "The Batman" είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 25 Ιουνίου 2021 (ΗΠΑ).

Keywords
Τυχαία Θέματα