Νεκρός στα 24 από υπερβολική δόση ο γιος της Στέφανι Σέιμουρ

Νεκρός στα 24 του χρόνια βρέθηκε ο γιος του σούπερ-μόντελ Στέφανι Σέιμουρ και του γνωστού επιχειρηματία Πίτερ Μπραντ, Χάρι Μπραντ.

Η οικογένεια του 24χρονου επιβεβαίωσε τα τραγικά νέα, γνωστοποιώντας πως ο νεαρός πέθανε καταναλώνοτας υπερβολική δόση ναρκωτικών. Η μάχη του νεαρού με τις εξαρτήσεις τα περασμένα χρόνια ήταν γνωστή στους κύκλους της μόδας.

"Θα μας θλίβει για πάντα το γεγονός πως η ζωή του κόπηκε απότομα από αυτή την καταστροφική

ασθένεια. Πέτυχε πολλά στα 24 χρόνια του αλλά ποτέ δεν θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε πόσα ακόμη θα μπορούσε να είχε κάνει", ανέφερε η οικογένεια του Χάρι σε ανακοίνωση που εξέδωσε.

Και η ανακοίνωση συνεχίζει: "Ο Χάρι δεν ήταν απλώς ο γιος μας, ήταν ένας καταπληκτικός αδερφός, αξιαγάπητος εγγονός, αγαπημένος θείος και στοργικός φίλος. Ήταν δημιουργικός, αξιαγάπητος και μια δυναμική ψυχή που έφερνε φως στις καρδιές τόσων ανθρώπων. Ήταν πραγματικά ένας όμορφος άνθρωπος μέσα και έξω", καταλήγει.

Σύμφωνα με τους New York Times ο Χάρι πάλευε με την εξάρτηση για πολλά χρόνια με τους γονείς του να αναφέρουν ότι σκόπευαν να το στείλουν σε κλινική απεξάρτησης.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα