Νεκρό βρέφος στην Άρτα: "Δεν έκλαιγε και δεν το άκουγα" - Τι υποστήριξε ο πατέρας

Σοκαρισμένη παραμένει η κοινωνία στην Άρτα και όχι μόνο, μετά τον θάνατο του 5,5 μηνών βρέφους στο αυτοκίνητο που το ξέχασε για ώρες ο πατέρας του.

Όταν συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί, ο πατέρας κατέρρευσε στο νοσοκομείο ενώ και η μητέρα του βρέφους λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, ο πατέρας είναι συντεντριμένος και δήλωσε τα εξής: "Ξεκινήσαμε από το σπίτι στις 07:00. Αντί να στρίψω αριστερά στον βρεφονηπιακό σταθμό, έστριψα δεξιά και πήγα στη δουλειά μου. Το παιδί στο πίσω κάθισμα

πρέπει να κοιμόταν, δεν έκλαιγε και δεν το άκουγα. Το κάθισμα ήταν χαμηλό και δεν το έβλεπα από τον καθρέπτη".

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, η μητέρα ήταν εκείνη που πήγαινε το μωρό στο βρεφονηπιακό και την Τρίτη ήταν ίσως η πρώτη φορά που το πήγε ο πατέρας.

Ο πατέρας είναι σε ειδικό θάλαμο κρατουμένων στο νοσοκομείο και τον επιτηρούν καθώς ψάχνει τρόπους για να βάλει τέλος στη ζωή του και γι’ αυτό του έχουν χορηγηθεί κατασταλτικά χάπια.

Διακριτική είναι και η αστυνομική παρουσία καθώς υπάρχουν φόβοι για επεισόδια από τη οικογένεια της 27χρονης προς τον 37χρονο, τον οποίο θεωρούν τον μόνο υπαίτιο.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νεκρό, Άρτα, Δεν,nekro, arta, den