Νεκρή η διάσημη πορνοστάρ Jessica Jaymes

Μία από τις διασημότερες επαγγελματίες του χώρου των ερωτικών ταινιών στον κόσμο, η Jessica Jaymes, βρέθηκε μυστηριωδώς νεκρή στο σπίτι της στην Κοιλάδα Σαν Φερνάντο.

Η 43χρονη είχε μπει στο AVN Hall of Fame, τη λίστα με τους διασημότερους πορνοστάρ του κόσμου. Η Jaymes εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της από φίλο της ο οποίος κάλεσε τις αρχές. Σύμφωνα με το "The Blast" ο άνδρας ήταν πρώην σύντροφός της, ενώ εκτιμάται πως η Jaymes πέθανε από έμφραγμα.

Η αστυνομία ερευνά τα αίτια του θανάτου της. Σύμφωνα με το TMZ στο σπίτι της εντοπίστηκαν συνταγογραφημένα χάπια.

Η Jessica Jaymes είχε ανακοινώσει πως το τελευταίο διάστημα απείχε από την "ενεργό δράση" κάνοντας ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Η ίδια είχε μπει στη βιομηχανία του ροζ θεάματος το 2002 σε ηλικία 26 ετών κάνοντας ταινίες "soft porn". Το 2004 υπέγραψε με το Hustler και το 2005 εισήλθε στον χώρο του πορνό. Συνολικά συμμετείχε σε πάνω από 200 ταινίες ενηλίκων ενώ έπαιξε και τον εαυτό της στη σειρά "Weeds".

Γεννήθηκε και μεγάλωσε Jessica Redding στο Anchorage της Αλάσκα, είχε Τσέχικη και Γαλλική καταγωγή ενώ μετά την αποφοίτησή της από Κολλέγιο Στρατιωτικών Σπουδών είχε διδάξει για τρία χρόνια σε σχολεία ως δασκάλα. Ήταν ακόμη γνωστό ότι στο παρελθόν είχε αντιμετωπίσει κρίσεις επιληψίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα