Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με λίγες βροχές τις επόμενες ημέρες

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό Τοπικές νεφώσεις με λίγα φαινόμενα τις επόμενες ημέρες Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο το επόμενο διήμερο θα πέσει από τα μέσα της εβδομάδος Οι άνεμοι τοπικά στο Αιγαίο στα μέσα της εβδομάδος θα γίνουν και πάλι τοπικά θυελλώδεις στο Αιγαίο

Σήμερα Δευτέρα προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός, με λίγες νεφώσεις που πρόσκαιρα

θα είναι αυξημένες στα ανατολικά και τα νότια . Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά έως 6 μποφόρ και στο . Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές της, όμως τις πρωινές ώρες παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα βόρεια ηπειρωτικά

ΤΡΙΤΗ

Προβλέπονται αραιές νεφώσεις, που κατά διαστήματα θα είναι πυκνότερες. Τοπικές βροχές είναι πιθανό να σημειωθούν στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και από το απόγευμα στο Αιγαίο 6 και βαθμιαία 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

ΤΕΤΑΡΤΗ

Στα δυτικά και τα βόρεια προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Στις υπόλοιπες περιοχές θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στα ανατολικά ηπειρωτικά, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα όπου είναι πιθανόν να σημειωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 6 με 7 και τοπικά στο Αιγαίο 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω πτώση.

ΠΕΜΠΤΗ

Στα δυτικά και τα βόρεια προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Στις υπόλοιπες περιοχές θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά βόρειοι 5 με 6 και την Πέμπτη τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές ωστόσο παγετός αναμένεται να σημειωθεί τις πρωινές και βραδινές ώρες στα βόρεια.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Στα δυτικά και τα βόρεια θα επικρατήσει ηλιοφάνεια ενώ στις υπόλοιπες περιοχές θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα βροχής στα νότια .Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά βόρειοι 5 με 6 με βαθμιαία εξασθένηση Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές ωστόσο παγετός αναμένεται να σημειωθεί τις πρωινές και βραδινές ώρες στα βόρεια.

Τοπικές Νεφώσεις στην Αθήνα

Στην Αθήνα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις . Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 13 με 15 βαθμούς Κελσίου .

Παροδικές νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες . Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 11 με 15 βαθμούς Κελσίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα