Νεφώσεις και τοπικές βροχές την Τετάρτη

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό Τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στα ανατολικά και τα νότια όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανόν στη Κρήτη μεμονωμένες καταιγίδες Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα λίγο κάτω από τα κανονικά για την εποχή Οι άνεμοι θα φτάνουν τοπικά στο Αιγαίο τα 7 με 8 μποφόρ με μικρή εξασθένηση από το απόγευμα.

Την Τετάρτη στα ανατολικά και τα νότια προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις

με τοπικές βροχές και το πρωί στην Κρήτη, μεμονωμένες καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές θα επικρατήσει γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί, στα δυτικά 4 με 6 μποφόρ στα αντολικά 6 με 7 και τοπικά στο Αιγαίο 7 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα κεντρικά και τα βόρεια και τις πρωινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 13 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 16 με 17 βαθμούς Κελσίου, στις Κυκλάδες και την Κρήτη τους 17 βαθμούς και στο Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα τους 19 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές βόρεια και ανατολικά

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές μέχρι το απόγευμα, κυρίως στα ανατολικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6, στα ανατολικά 6 με 7 και πρόσκαιρα στον Ευβοϊκό έως 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις αραιές νεφώσεις

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος και μόνο τις πρωινές ώρες θα υπάρχουν πρόσκαιρες νεφώσεις.. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ στις 25/11/ 1953 είχαμε πυκνές χιονοπτώσεις στα ημιορεινά όλης της χώρας, χιόνια στον Αίνο Κεφαλονιάς, 1μ το χιόνι στον δρόμο Βόλου – Ζαγοράς στο Πήλιο. Το 1975 σημειώθηκαν χιονοπτώσεις στα πεδινά της βόρειας και κεντρικής χώρας. Το 2005 πλημμύρες στον ποταμό Ευρώτα στη Λακωνία, με έναν νεκρό από πνιγμό.

Keywords
Τυχαία Θέματα