Νεφώσεις και κανονικές θερμοκρασίες την Δευτέρα

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

Γενικά ήπιος καιρός με αραιές νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες

Η θερμοκρασία θα είναι κανονική για την εποχή

Οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν τα 5-6 μποφόρ στα νοτιοανατολικά

Τη Δευτέρα προβλέπεται ήπιος καιρός με αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές, στο Ιόνιο και

τα ηπειρωτικά. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και τις βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά, οπότε δεν αποκλείεται να σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα νοτιοανατολικά έως 6 μποφόρ , ενώ στο Ιόνιο δεν θα ξεπερνούν τα 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 21 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 23 βαθμούς Κελσίου, στις Κυκλάδες και την Κρήτη τους 22 βαθμούς και στο Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα τους 23 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αραιές νεφώσεις

Στην Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και από το μεσημέρι μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ: Στις 2/11/1977 Ισχυρή καταιγίδα έπληξε την Αθήνα με 39 νεκρούς και ανυπολόγιστες καταστροφές. Η τεράστια ποσότητα υετού (έως 150 τόνοι ανά στρέμμα γης), προκάλεσε την πλημμύρα σε 1.924 υπόγεια του λεκανοπεδίου, ενώ το Αιγάλεω και το Μοσχάτο κηρύχθηκαν σε καθεστώς έκτακτης ανάγκης. Περισσότερα από 170 αυτοκίνητα παρασύρθηκαν ενώ, δυστυχώς, δεν έλειψαν και οι θάνατοι, που έφτασαν τους 39 σε Αθήνα και Πειραιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα