Νέα φωτιά στην Αρχαία Ολυμπία - Καλύτερη εικόνα στα Καλάβρυτα

Σε εξέλιξη βρίσκεται νέα φωτιά που έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στην περιοχή Τσίπιανα Αρχαίας Ολυμπίας, δίχως να κινδυνεύει κατοικημένη περιοχή. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 44 άντρες της Πυροσβεστικής με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 11 οχήματα και 2 αεροσκάφη.

Την ίδια ώρα πολύ καλύτερη εικόνα εμφανίζει το πύρινο μέτωπο που έχει από νωρίς ξεσπάσει σε δασική έκταση στην περιοχή Καστέλλι του δήμου Καλαβρύτων Αχαΐας, έχει οριοθετηθεί και σταδιακά βαίνει

προς ύφεση.

Όταν αρχικά ξέσπασε η φωτιά, κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, τα πρώτα σπίτια στο Καστέλλι γλίτωσαν από την άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής και την αλλαγή κατεύθυνσης των ανέμων που γύρισαν το πύρινο μέτωπο στη αντίθετη πλευρά προς το βουνό.

Στο σημείο έχει γίνει μεγάλη κινητοποίηση αποτελούμενη από 31 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 8 οχήματα, 2 αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

Καλύτερη εικόνα εμφανίζει και η φωτιά που έχει ξεσπάσει από το μεσημέρι σε αποθήκη βιομηχανίας λιπασμάτων ανάμεσα σε Τανάγρα και Άρμα Βοιωτίας.

Λόγω των υλικών που καίγονται έχει γίνει μεγάλη κινητοποίηση από την Πυροσβεστική, αποτελούμενη από 11 οχήματα με 30 πυροσβέστες.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αρχαία Ολυμπία - Καλύτερη, Καλάβρυτα,archaia olybia - kalyteri, kalavryta