Μυστήριο με το θάνατο του νεαρού δικηγόρου - Τι έδειξε η νεκροψία

Ολοκληρώθηκε η νεκροψία-νεκροτομή στον 30χρονο δικηγόρο που βρέθηκε χθες νεκρός σε βραχώδη περιοχή εντός του Αττικού Άλσους.

Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή δεν υπάρχουν τραύματα που να παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια, αντιθέτως φέρει πολλαπλά τραύματα σε όλο του το σώμα, όπως κάταγμα κεφαλής πίσω και αριστερά στον κρόταφο, συντριπτικό κάταγμα στο δεξί πόδι, κακώσεις θώρακα, κακώσεις σπονδύλων και ρήξη ύπατος και σπλήνας, όλα αποτέλεσμα πτώσης εξ ύψους.

Από την σορό του νεαρού έχουν ληφθεί και δείγματα για τοξικολογικές εξετάσεις τα αποτελέσματα των οποίων όμως θα καθυστερήσουν

αρκετά.

Ο βράχος από τον οποίο έπεσε ήταν εντελώς κάθετος και απότομος σαν τοίχος, ύψους τουλάχιστον 8-10 μέτρων και υπήρχε μόνο ένα μονοπάτι που οδηγούσε εκεί από την πίσω πλευρά του άλσους.

Σε κοντινή απόσταση είχε εντοπιστεί νωρίτερα χθες το αυτοκίνητό του με το κλειδί επάνω και μέσα τα προσωπικά του αντικείμενα, κινητό τηλέφωνο και πορτοφόλι με χρήματα που ήταν απείραχτα.

Από την έως τώρα έρευνα των Αρχών, προκύπτει πως ο 30χρονος είχε εξαφανιστεί από προχθές το βράδυ. Χθες το πρωί δεν εμφανίστηκε σε δικαστήριο που δίκαζε και τον αναζητούσαν οι οικείοι του.

Ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να αντιμετώπιζε χρέη από τζόγο και αυτό να τον είχε επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό. Η έρευνα συνεχίζεται από την Ασφάλεια Αττικής για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του, με την πιθανότητα τυχόν εγκληματικής ενέργειας να έχει εξασθενίσει σε μεγάλο βαθμό.

Keywords
Τυχαία Θέματα