Μοίρας: Ημασταν αναπόσπαστο κομμάτι της κυβέρνησης

Τους λόγους παραίτησής του από τους ΑΝΕΛ εξήγησε στον news247 στους 88,6 ο Γιάννης Μοίρας.

"Αιτία ήταν οι αποφάσεις του κόμματος των τελευταίων μηνών", είπε, αναφερόμενος στο κυβερνητικό διαζύγιο. Μίλησε για επιθέσεις από πλευράς ΑΝΕΛ σε μια κυβέρνηση "που ήμασταν αναπόσταστο τμήμα της" είπε και έκανε λόγο και για επιθέσεις προσωπικά στον Πρωθυπουργό.

"Μέσα σε 6 μήνες (ο Τσίπρας) έγινε ένας που εξαπατά τον εταίρο του" συμπλήρωσε. Αιτία ήταν και το γύρισμα του κουμπιού των ΑΝΕΛ προς την ακραία δεξιά,

με δημόσιους συνομιλητές τον Τάκη Μπαλτάκο και τον Κουκούτση, τον παλιό πρόεδρο ΟΝΝΕΔ Καλαμάτας.

Τσίπρας δεν έχει βγει να απαντήσει και να αντιπαρατεθεί με τον Καμμένο" είπε και πρόσθεσε ότι όσο και αν εντείνονται οι επιθέσεις σε βάρος του Πρωθυπουργού δεν νομίζει ότι θα έχουν κανένα ουσιαστικό αποτύπωμα προς όφελος αυτού που επιτίθεται.

Μίλησε επίσης για ανακολουθία Καμμένου σε σχέση με τη στάση του απέναντι στον Πρωθυπουργό. "Οι ΑΝΕΛ και ο Καμμένος στην κυβέρνηση έκαναν εξαιρετική δουλειά. Δεν υπάρχει λόγος να έχεις βάλει πλάτη και μετά να αποποιείσαι ό,τι έκανες, πηγαίνοντας γυμνός στις εκλογές" τόνισε και κατηγόρησε τον Πρόεδρο των ΑΝΕΛ ότι άφησε την τύχη του κόμματος σε λάθος χέρια και εγκλωβίστηκε στις συμβουλές λάθος συμβούλων.

Αποκάλυψε μάλιστα ότι τον περασμένο Ιούνιο στο κόμμα υπήρξαν εισηγήσεις για στήριξη της πρότασης μομφής της ΝΔ και αποχώρηση των ΑΝΕΛ από τα Υπουργεία.

Keywords
Τυχαία Θέματα