Μήνυμα μνήμης για τον Γοργοπόταμο από τον Τάκη Θεοδωρικάκο

Μήνυμα μνήμης και ένωσης με αφορμή το κορυφαίο γεγονός της Ελληνικής Εθνικής Αντίστασης του ελληνικού λαού στην Νεότερη Ιστορία, την ανατίναξη της Γέφυρας του Γοργοποτάμου που σημειώθηκε σαν σήμερα το 1942 έστειλε ο επικεφαλής του Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας Τάκης Θεοδωρικάκος.

«Ημέρα τιμής και μνήμης στην ενωμένη εθνική αντίσταση 1940-44! Από τον Γοργοπόταμο μήνυμα ενότητας των Ελλήνων. Η παρουσία του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη άκρως ουσιαστική και συμβολική! Όσοι θέλουν να διχάσουν την ελληνική κοινωνία με ψεύτικα

κηρύγματα και διλήμματα μίσους ας το ξεχάσουν! Πάμε μπροστά, Μπορούμε!» έγραψε σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Ημέρα τιμής και μνήμης στην ενωμένη εθνική αντίσταση 1940-44!Απο το γοργοποταμο μήνυμα ενότητας των Ελλήνων .Η παρουσία του προέδρου της ΝΔ Κυριακου Μητσοτακη άκρως ουσιαστική και συμβολική !Οσοι θέλουν να διχάσουν την ελληνική κοινωνία με ψεύτικα κηρύγματα και διλήμματα μίσους ας το ξεχάσουν!Παμε μπροστά ,Μπορούμε !

Keywords
Τυχαία Θέματα