Μικρή πτώση της θερμοκρασίας - Κανονικές τιμές για την εποχή

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

• Τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις επόμενες ημέρες, με λίγα όμως φαινόμενα

• Η θερμοκρασία θα πέσει λίγο και θα κυμαίνεται σε κανονικά επίπεδα για την εποχή

• Οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν τα 5 με 6 μποφόρ

Σήμερα Σάββατο προβλέπεται γενικά βελτιωμένος καιρός με λίγες βροχές στη νοτιοδυτική Πελοπόννησο και πιθανόν από τις απογευματινές ώρες στη Θράκη και την ανατολική Μακεδονία. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά έως 6 μποφόρ.

ΚΥΡΙΑΚΗ

01-11-2020

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες αρχικά στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου και βαθμιαία στις Σποράδες, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και τη βόρεια Κρήτη με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών. Η ορατότητα στα δυτικά ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βορειοανατολικά.

ΔΕΥΤΕΡΑ 02-11-2020

Λίγες παροδικές νεφώσεις. Η ορατότητα στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΤΡΙΤΗ 03-11-2020

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές από το βράδυ στα βορειοανατολικά. Η ορατότητα στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 με 4 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΤΕΤΑΡΤΗ 04-11-2020

Στα ανατολικά νεφώσεις με τοπικές βροχές. Στα δυτικά λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά.

Τοπικές νεφώσεις στην Αθήνα

Στην Αθήνα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 21 με 23 βαθμούς Κελσίου.

Τοπικές νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία α κυμαίνεται μεταξύ 19 και 20 βαθμών Κελσίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μικρή, - Κανονικές,mikri, - kanonikes