Μηδενιστής: "Στη Σουηδία έχουν στήσει ψυγεία έξω από τα νοσοκομεία για τα πτώματα"

Ο γνωστός ράπερ Μηδενιστής είναι πλέον μόνιμος κάτοικος της Σουηδίας, όπου μένει μαζί με την οικογένειά του στην πόλη Κάλμαρ. Μιλώντας στο Κρήτη TV, ο Μηδενιστής περιέγραψε την κατάστασηπου επικρατεί στη Σουηδία λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού, τονίζοντας τη χαλαρότητα με την οποία η χώρα αντιμετωπίζει την πανδημία.

"Εκτός από τις τελευταίες ημέρες που έχουν πάρει κάποια υποτυπώδη μέτρα, δεν υπήρχε κανένα μέτρο. Τώρα έχουν κλείσει τα Λύκεια και έχουν απαγορεύσει τις

συγκεντρώσεις άνω των 50 ατόμων σε κέντρα και εστιατόρια. Δεν υπάρχει κανένας άλλος περιορισμός και η αύξηση των κρουσμάτων είναι τεράστιαΔεν υπάρχει περιορισμός στη Σουηδία. Μπορείς να πας για ποτό, για φαγητό, μπορείς να πας στο κομμωτήριο. Μέχρι πριν από μία εβδομάδα μπορούσες να πας κανονικά στο κλαμπ. Απλά, τώρα δεν τους αφήνουν να είναι όλοι μαζί στο μπαρ ή στην πίστα", δήλωσε χαρακτηριστικά.

"Η τακτική που ακολουθεί η Σουηδία είναι για οικονομικούς λόγους. Η χώρα φοβάται για την οικονομία και έχει χαθεί ο έλεγχος. Ενώ η κυβέρνηση επικοινωνεί στον κόσμο ότι είναι μία πανδημία, θα την περάσουμε και θα βγούμε πιο δυνατοί από αυτό, έχουν στήσει έξω από τα νοσοκομεία της Στοκχόλμης καταψύξεις μέσα σε κοντέινερ για να βάζουν τα πτώματα, πρόσθεσε ο καλλιτέχνης, ενώ σχετικά με τα μέτρα που πάρθησαν στην Ελλάδα, ο Μηδενιστής δήλωσε εντυπωσιασμένος από το πόσο γρήγορο ενήργησε η χώρα μας και από τη συνεργασία των πολιτών.

Keywords
Τυχαία Θέματα